search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:03
MENU CLOSE

Αποτροπιασμός στον Άγιο Παντελεήμονα: Χειροπέδες σε ιερέα για βιασμό 16χρονης

21.01.2022 10:37
iereas

Στην σύλληψη ενός ιερέας που λειτουργεί σε εκκλησία της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα με την κατηγορία του βιασμού ενός 16χρονου κοριτσιού, προχώρησε το πρωί της Παρασκευής η αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος φέρεται να διέπραττε τα αδικήματα, για τα οποία κατηγορείται, σε βάρος ανήλικης, που είναι 16 ετών, σήμερα, το πρώτο εξάμηνο του 2020. Η κοπέλα ενημέρωσε πρόσφατα τους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν τον ιερέα στην ΕΛΑΣ.

Το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και μετά το τέλος της προανάκρισης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος ιερέας διατηρούσε πολύ στενές επαφές με την θεία του παιδιού και μέσω αυτής γνώρισε την 12χρονη, την οποία κακοποίησε σεξουαλικά.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Διαβάστε επίσης:

Δίστομο: Λύκος έκανε βόλτες ανάμεσα σε σπίτια (Video)

Σύγκρουση IX με φορτηγό στην Αθηνών-Κορίνθου – Κλειστά για ώρα και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (Video)

Χανιά: Απόπειρα αυτοκτονίας σε σουβλατζίδικο – Πάγωσαν πελάτες, υπάλληλοι και περαστικοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:03