search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:19
MENU CLOSE

Βούλα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – 3 οι τραυματίες από τους πυροβολισμούς (Video)

22.01.2022 18:45
voula_pyrovolismoi

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για το αιματηρό περιστατικό έξω από φούρνο, στην οδό Ερμού, στη Βούλα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, υπάρχουν τρεις τραυματίες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι δύο φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο (ο ένας στο στήθος και ο άλλος στην κοιλιά) και ο τρίτος από χτύπημα στο κεφάλι.

Έξω από το Ασκληπιείο Βούλας εντοπίστηκε παρατημένο ύποπτο πολυτελές όχημα με το οποίο εμπλεκόμενοι φέρονται να μετέφεραν στο νοσοκομείο τον έναν τραυματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνθρωποι έπιναν καφέ στον φούρνο, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ένα τζιπ με τέσσερις επιβαίνοντες. Οι δύο από αυτούς κατέβηκαν και πλησίασαν το τραπέζι. Ξέσπασε καυγάς, με τον έναν εκ των δύο ανδρών να χτυπά τον τρίτο με καρέκλα στο κεφάλι. Ο άντρας που περίμενε απέξω, έσπευσε μέσα για να βοηθήσει τον φίλο του και τότε βγήκαν τα όπλα. Όταν προσπάθησαν να απομακρυνθούν  άνοιξαν πυρ.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση παίρνουν καταθέσεις από την περιοχή και συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και διαχείρισης της κυκλοφορίας για να διαπιστώσουν αν έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ελπίς» – Meteo: Μέχρι -14°C η θερμοκρασία την Κυριακή

Ρωσία-Ουκρανία: Οι διαπραγματευτές του «Σχήματος της Νορμανδίας» θα συναντηθούν στο Παρίσι

Κορωνοϊός: 73 θάνατοι και 668 διασωληνωμένοι – Στα 18.333 τα νέα κρούσματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:19