search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:37
MENU CLOSE

Πατούλης: «Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη λόγω καιρού» (Video)

23.01.2022 09:11
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Σε ποιες περιοχές κλείνουν τα σχολεία τη Δευτέρα - Media

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης τόνισε πως «σύμφωνα με τις προβλέψεις η Τρίτη (25/1) θα είναι άσχημη μέρα, όλα τα σχολεία της Αττικής θα είναι κλειστά και ενδεχομένως να είναι κλειστά και την Τετάρτη (26/1)».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε: «Σήμερα έχουμε σύσκεψη με τους 66 δημάρχους και πρέπει να δούμε τι θα γίνει τη Δευτέρα γιατί πρέπει να δούμε την ασφάλεια».

Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις εν μέσω της κακοκαιρίας. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη.

Κλειστά σχολεία
Αργολίδα:
Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου με απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτριου Κωστούρου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέων θα παραμείνουν κλειστά.,
Ανώγεια: Ο Δήμος Ανωγείων λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου μέχρι νεότερης ανακοίνωσης από το Δήμο.
Νάξος: Με απόφαση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δευτέρα και Τρίτη τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί αναστέλλουν τη λειτουργία τους λόγω καιρικών συνθηκών Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών, αναστέλλεται η με φυσική παρουσία των μαθητών, στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Πότε καταβάλλονται οι πληρωμές στους δικαιούχους

Οι τίτλοι των εφημερίδων της Κυριακής (Video)

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πώς θα εξελιχθεί σε όλη τη χώρα – Νέα σύσκεψη για την αντιμετώπισή της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:34