search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:25
MENU CLOSE

Συγγρού: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης – Ένας σοβαρά τραυματίας, εικόνες απόλυτης καταστροφής (photos/videos)

26.01.2022 11:33
ekrixi_syggrou4_exo

Ένας σοβαρά τραυματίας και τεράστιες υλικές ζημιές είναι ο απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Όλα έγιναν περίπου στις 06:50 τα ξημερώματα, σε κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού 3, κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που υπήρξαν αναφορές πως ακούστηκε μέχρι και το Καλαμάκι!

Το newsit δημοσίευσε ένα βίντεο αναγνώστη από τη στιγμή της έκρηξης. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Μετά την έκρηξη ξέσπασε φωτιά και επικράτησε χάος και πανικός.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ένας 78χρονος, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια στο Λαϊκό νοσοκομείο και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Υπάρχουν άλλα δυο άτομα με αναπνευστικά προβλήματα που χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες.

Εικόνες καταστροφής

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, ως πιθανότερο αίτιο για την έκρηξη εξετάζεται η διαρροή υγραερίου ή φυσικού αερίου, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε διαρροή στο κτήριο, όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, η οποία αντιμετωπίστηκε.

Την ίδια ώρα η Συγγρού θυμίζει βομβαρδισμένη περιοχή. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τις εικόνες καταστροφής στο κτίριο και περιμετρικά αυτό.

Από το ωστικό κύμα σημειώθηκαν ζημιές σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων…

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Αττική Οδός: Ρεσιτάλ ειρωνείας για το μπάχαλο από εγκλωβισμένο – «Οι οδηγοί φταίμε, είμαστε άχρηστοι» (video)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Επίθεση σε Πατούλη από την Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ (Video)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Αργία και σήμερα σε 6 Περιφέρειες – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:24