search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:12
MENU CLOSE

Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση στην εκπομπή – Ο Γιάννης Πουλόπουλος έβαλε τις φωνές στον Ανδρέα Μικρούτσικο

28.01.2022 17:09
entasi_new1

Ένταση προκλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή την οργισμένη αντίδραση του Θανάση Μπέλλου κατά την επιστροφή του από το «Survivor».

Ανδρέας Μικρούτσικος και Γιάννης Πουλόπουλος διαφώνησαν για την αντίδραση του πρώην παίκτη του Survivor προς τους δημοσιογράφους και οι τόνοι ανέβηκαν στον “αέρα” της εκπομπής.

«Υπάρχει η λογική ότι ο δημοσιογράφος βγάζει το ψωμί του. Αλλά υπάρχει και η λογική ότι και ο παίκτης βγάζει το ψωμί του. Έχει τη ρήτρα του, δεν μπορεί να πει τίποτα… Είναι ο μόνος που μίλησε. Από εκεί και πέρα, η επιμονή ερωτήσεων τύπου… αυτόματο όπλο, μετά αγκαλιάζει το παιδί του κι έρχονται 150 μικρόφωνα» υποστήριξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Βεβαίως είναι εριστικούλης, αλλά είναι και ο μόνος που μίλησε. Βεβαίως ο δημοσιογράφος κάνει τη δουλειά του, αλλά θέλει κι ένα τακτ. Μην επιμένεις να ρωτάς ασταμάτητα και αδιάκοπα», πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στη συνέχεια, πήρε το λόγο και είπε σε έντονο ύφος: «Θα μπορούσε να πει “παιδιά, δεν μπορώ να μιλήσω”. Το “τι ερωτήσεις είναι αυτές” δεν μπορείς να το πεις σε κανέναν δημοσιογράφο γιατί έχουμε παλέψει πολύ για την ελευθερία του λόγου. Απάντησε μόνο στις ερωτήσεις που ήθελε να απαντήσει».

Η συζήτηση συνεχίστηκε σε πολύ υψηλούς τόνους με τον Γιάννη Πουλόπουλο να φωνάζει: «Η ερώτηση του δημοσιογράφου είναι ιερή».

Διαβάστε επίσης

Κινητικότητα στα ΜΜΕ – Ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν δύο εφημερίδες

Κορωνοϊός: Το αντιικό χάπι της Merck αντιμετωπίζει και την μετάλλαξη Όμικρον σύμφωνα με εργαστηριακές έρευνες

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Εύα Ασδεράκη επιβεβαίωσε το coaching του πατέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42