search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 08:40
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Bullying σε 12χρονη με αυτισμό από συμμαθητές της

31.01.2022 19:20
sxoleio_new

Για δύο χρόνια είχε πέσει θύμα bullying από συμμαθητές της μια 12χρονη στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμαθητές της είχαν ανοίξει λογαριασμούς στα social media με τα στοιχεία της και σε αυτούς ανέβαζαν γυμνές φωτογραφίες με το πρόσωπό της και σώματα τρίτων.

Η ζωή της 12χρονης μαθήτριας του Γυμνασίου στη Θεσσαλονίκη είχε γίνει εφιάλτης, καθώς κάποιοι συμμαθητές της έβρισκαν αστείο το bullying που της έκαναν.

Η 12χρονη που μόλις είχε ξεκινήσει την Α’ Γυμνασίου απομονώθηκε και δεν μιλούσε σε κανέναν. Αφού χωρίς να το ξέρει και χωρίς να μπορεί να το φανταστεί, κάποιοι άνοιξαν διαδικτυακούς λογαριασμούς με τα στοιχεία της και ανέβαζαν γυμνές φωτογραφίες, που είχαν φτάσει στο σημείο να δείχνουν ακόμα και στους καθηγητές.

Σύμφωνα με τη μητέρα της 14χρονης σήμερα μαθήτριας, ο εφιάλτης για την κόρη της άρχισε 2 χρόνια πριν. Ποτέ δε θα μπορούσε να φανταστεί πως η χαρά της κόρης της κάνοντας την πρώτη της φίλη έκρυβε από πίσω δόλιες προθέσεις.

Η μικρή Θεοδώρα που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, είχε καταχαρεί όταν την πρώτη μόλις μέρα στην Α’ τάξη του Γυμνασίου έκανε μία νέα φίλη.

Το 13χρονο κορίτσι προσέγγισε την ανυποψίαστη μαθήτρια την πρώτη μέρα του σχολείου, έχοντας ήδη πλέξει, όπως φάνηκε εκ των υστέρων, ένα σχέδιο. Η τότε 12χρονη, όπως καταγγέλλει η μητέρα της, παρασύρθηκε από τη συμμαθήτριά της σε κοντινό πάρκο, όπου και πείστηκε να τραβήξει και να της δώσει φωτογραφίες της.

Όπως διαπιστώθηκε μερικές μέρες αργότερα από την οικογένεια, οι φωτογραφίες είχαν χρησιμοποιηθεί από τη 13χρονη για το άνοιγμα λογαριασμού στο Instagram και στο Facebook με σκοπό το διασυρμό και την παρενόχληση του άτυχου κοριτσιού.

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Μετά την «Ελπίς», ο «Φίλιππος» – Ποια τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας (Videos)

Πάνος Νάτσης: Το «αντίο» από την οικογένειά του -Τι αναφέρει πραγματογνώμονας για το μοιραίο τροχαίο (video)

Δένδιας: Η Ελλάδα θα στηρίξει τους Έλληνες της Ουκρανίας δήλωσε από την Μαριούπολη ο υπουργός εξωτερικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 08:36