search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:13
MENU CLOSE

Κούλογλου: Στο Ευρωκοινοβούλιο το θέμα Φουρθιώτη και η ανταλλαγή SMS με Υπουργούς

03.02.2022 08:58
KOULOGLOU_NEW

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στέλνει το θέμα Φουρθιώτη και Βαξεβάνη – Παπαδάκου ο Στέλιος Κούλογλου.

Με επιστολή του προς τη Διακομματική Επιτροπή κατά της Διαφθοράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της οποίας είναι μέλος του προεδρείου, και της Ομάδας Εργασίας του Ευρωκοινοβουλίου για τα ΜΜΕ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου, ενημερώνει τους συναδέλφους του για τις εξελίξεις στην υπόθεση των πάρε-δώσε του Μεγάρου Μαξίμου με τον υπόδικο παρουσιαστή της trash tv, M. Φουρθιώτη, αλλά και στη δίωξη των δημοσιογράφων Κ. Βαξεβάνη και Γ. Παπαδάκου, τους οποίους ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, αναλαμβάνοντας το ρόλο της δικαιοσύνης, χαρακτήρισε «συμμορία», «υπόκοσμο» και «δολοφόνους».

Ο ευρωβουλευτής επισημαίνει στην επιστολή του ότι o Μ. Φουρθιώτης ενημερωνόταν από τον υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού για την πορεία νομοσχεδίων, είχε εισβάλει με μπράβους στο Υπ. Εργασίας για να ζητήσει χάρες, είχε λάβει χρηματοδότηση από τη λίστα Πέτσα για site, που είχαν να ενημερωθούν από το 2010, είχε αστυνομική προστασία σαν του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ μάλιστα ανάμεσα στις κατηγορίες εις βάρος του είναι και ότι σχεδίαζε την δολοφονία Βαξεβάνη.

Όσον αφορά την υπόθεση Βαξεβάνη-Παπαδάκου, ο Στ. Κούλογλου υπογραμμίζει πως η καταδίκη της δίωξης των δυο δημοσιογράφων δεν προέρχεται μόνο από διεθνής οργανώσεις για την Ελευθεροτυπία ή την αντιπολίτευση στη χώρα, αλλά και από την ΝΔ, από όπου ο ευρωβουλευτής Γ. Κύρτσος έχει κάνει λόγο για «ορμπανοποίηση» της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Ικανοποίηση Σαμαρά για Μητσοτάκη

Νίκος Χαρδαλιάς για Περιφερειάρχης Αττικής – Τι γίνεται με Πατούλη  

«Στα άκρα» οι σχέσεις Βενιζέλου με την κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:08