search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:45
MENU CLOSE

Ξέσπασμα Κωστέτσου για ομοφοβικό σχόλιο καθηγητή: «Ελλάδα η χώρα που ακόμα φορά τον “φερετζέ” του π@@στη»

05.02.2022 15:05
mousiko_sxoleio

Θέση κατά του καθηγητή που επιτέθηκε λεκτικά σε τρανς μαθήτρια της Α’ Λυκείου, επειδή εμφανίστηκε με φούστα στο σχολείο πήρε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Φοράς φούστα είσαι π@@στης, φορούσες σκουλαρίκια, piercing ήσουν π@ύστης. Είχες τατουάζ κάποτε ήσουν εγκληματίας. Βάφτηκες είσαι π@ύστης. Είσαι σχεδιαστής είσαι π@ύστης. Είσαι κομμωτής είσαι π@ύστης. Φοράς κοστούμια γραβάτα οι ράσα είσαι άνδρας», έγραψε μεταξύ άλλων στον λογαριασμό του Instagram ο σχεδιαστής μόδας.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Ελλάδα η χώρα που ακόμα φορά τον “φερετζέ” του π@ύστη Όταν εν έτη 2022, επαναλαμβάνω εν έτη 2022. Στην Ελλάδα ακόμα κρίνουν και χαρακτηρίζουν κάποιοι την σεξουαλική ταυτότητα κάποιου από την εξωτερική του εμφάνιση ή από το επάγγελμά του. Σχετικά με τον μαθητή που φόρεσε φούστα. Όταν υποτιθέμενοι άλλοι σοβαρών και καλά επαγγελμάτων με κοστούμια είναι τίγκα στην παιδεραστία και στα ναρκωτικά, όργια και τρα@@@κια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο από το να λέω ότι μένω, κρίνομαι και ζω στην μπου@@@@λας.

Φοράς φούστα είσαι πούστης, φορούσες σκουλαρίκια, piercing ήσουν π@ύστης. Είχες τατουάζ κάποτε ήσουν εγκληματίας. Βάφτηκες είσαι π@ύστης. Είσαι σχεδιαστής είσαι π@ύστης. Είσαι κομμωτής είσαι π@ύστης. Φοράς κοστούμια γραβάτα ή ράσα είσαι άνδρας.

Άσχετα αν είσαι παιδεραστής, διακινητής ναρκωτικών, βιαστής το θέμα είναι να φοράς γραβάτα. Κοινώς μπου@@@@λας. Το Υπουργείο Παιδείας άραγε τι κάνει;;; λανσάρει ακόμα… γραβάτες. Είδαμε και τους δικαστικούς, τους πολιτικούς και τους παπάδες. Τρα@@@κια, παιδεραστίες, ναρκωτικά, βιασμοί. Βέβαια πάντα με κουστούμι, γραβάτα και ράσα».

Υπενθυμίζεται ότι σε ένδειξη αλληλεγγύης στη συμμαθήτριά τους μαθητές του Μουσικού Λυκείου φόρεσαν φούστες.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του ο σχεδιαστής έγραψε:

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: Ένιωθα τύψεις και ένα ανεξήγητο πένθος (Video)

Άννα Βίσση: «Έχω φερθεί στο σώμα μου απαίσια – Έχω κάνει εγκληματικές δίαιτες»

Σίσσυ Χρηστίδου: Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια – Έχασε τη μητέρα της (Photo/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:41