search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 17:51
MENU CLOSE

Δολοφονία Νίκου Κάτσικα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση – Τι δήλωσε ο δράστης

08.02.2022 15:36
nikos_new

Πολλά είναι τα αινίγματα σχετικά με τη δολοφονία του δημοσιογράφου και ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο Κάιρο, Νικόλαου Κάτσικα.

Έχει ήδη συλληφθεί διανομέας φαγητού για τη δολοφονία του και το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό της ληστείας.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του eremnews.com, μετά από έρευνα των Αρχών και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας της Γκίζα, αποδείχθηκε πως μεταξύ των δυο ανδρών είχε αναπτυχθεί μια σχέση φιλίας μόλις μια εβδομάδα πριν το έγκλημα. Οι δυο τους είχαν ανταλλάξει τηλέφωνα και επικοινωνούσαν μεταξύ τους.

Εξετάζεται, επιπλέον, η πιθανότητα ο Νικόλαος Κάτσικας να είχε αναπτύξει σεξουαλική σχέση με τον κατά πάσα πιθανότητα δολοφόνο του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του eremnews.com, ο δράστης επισκέφτηκε αρχικά τον δημοσιογράφο και αφού πρώτα συνευρέθηκαν μεταξύ τους ερωτικά, στη συνέχεια τον μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματος. Στην πορεία αφαίρεσε από το σπίτι χρήματα και αντικείμενα αξίας και τράπηκε σε φυγή.

Ομολόγησε ο δράστης

Ο δράστης δεν άργησε να ταυτοποιηθεί με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας της Γκίζας στην Αίγυπτο να φτάσουν γρήγορα στα ίχνη του και να τον συλλάβουν. Κατά την μεταφορά του στην διεύθυνση ασφάλειας εκείνος ομολόγησε το έγκλημα ενώ του έχουν απαγγελθεί βαριές κατηγορίες.

Ο κατηγορούμενος είπε στους ανακριτές ότι συναίνεσε και ότι έκανε δύο φορές σεξ, αλλά το θύμα αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα που του είχε υποσχεθεί την πρώτη φορά. Τη δεύτερη φορά διαπληκτίστηκαν και ο διανομέας επιτέθηκε στον δημοσιογράφο, τον χτύπησε, τον έριξε στο πάτωμα και τον μαχαίρωσε μέχρι που εξέπνευσε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Η σορός του αδικοχαμένου δημοσιογράφου εξετάστηκε από Αιγύπτιο ιατροδικαστή και παραδόθηκε σε εκπρόσωπο της ελληνικής πρεσβείας στο Κάιρο.

To μήνυμα του Γιάννη Οικονόμου

«Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Κάτσικα. Οι προξενικές μας αρχές βρίσκονται σε επαφή με τις αρμόδιες Αιγυπτιακές αρχές για την διερεύνηση του θλιβερού αυτού συμβάντος», ήταν το μήνυμα του Γιάννη Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο Έλληνας καταζητούμενος – Διαφεύγει ένας από τους 11 στην Αλβανία

Γεωργία Μπίκα: Νέα δεδομένα για τις τοξικολογικές – «Βρέθηκε σημαντική ποσότητα αλκοόλ»

Πυρκαγιές 2007: Τότε που κάηκε η Ηλεία και όλη η Πελοπόννησος (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 17:43