search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:24
MENU CLOSE

Γεωργαντάς για Πιερρακάκη: «Είναι η ψυχή του ψηφιακού θαύματος που πετύχαμε για την Ελλάδα»

09.02.2022 09:58
georgantas_new

Ανάρτηση με το «αντίο» του στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη έκανε ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο κ. Γεωργαντάς που άφησε πίσω του το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ανέλαβε χθες τα νέα του καθήκοντα. Στην ανάρτηση στο Facebook αναφέρεται στη σχέση που ανέπτυξαν με τον Κυριάκο Πιερρακάκη, αλλά και στην επιτυχημένη πορεία του υπουργείου.

Στην ανάρτησή του ο Γιώργος Γεωργαντάς αναφέρει:

«Με τον Κυριάκο Πιερρακάκη συνεργαζόμασταν καθημερινά για περισσότερο από δυόμιση χρόνια. Γρήγορα, η συνεργασία μετατράπηκε σε φιλία. Ο Κυριάκος είναι η ψυχή του ψηφιακού θαύματος, που πετύχαμε για την Ελλάδα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα κάθε συμπολίτη μας. Είμαι σίγουρος ότι η μεγάλη επιτυχία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα συνεχιστεί, δημιουργώντας το μέλλον, με τον πολίτη, πάντα, στο επίκεντρο της πολιτικής. Ευχαριστώ, Kyriakos!»

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης – Ανδρουλάκης: Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα στην Κρήτη

Τίτλοι τέλους για Σάκκαρη – Μητσοτάκη;

Ηλίας Μόσιαλος: Όταν έπαιζε… ποδόσφαιρο στα Τρίκαλα (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:22