search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 10:16
MENU CLOSE

Ελένη Μενεγάκη: «Ποτέ δεν θύμωσα με συνεργάτη μου επειδή έφυγε για τα λεφτά» (Video)

10.02.2022 20:28
menegaki_new

Συγκλονισμένη έδειξε η Ελένη Μενεγάκη με τα όσα δήλωσε η ηθοποιός η Λουκία Πιστιόλα για τους πολύ χαμηλούς μισθούς που παίρνουν οι νέοι ηθοποιοί στο θέατρο, γεγονός που τους αναγκάζει να στραφούν ακόμα και στα ριάλιτι.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως, όταν κάποιος συνεργάτης της ανακοίνωνε πως αποχωρεί από κοντά της, καθώς είχε μια καλύτερη οικονομική πρόταση, δεν μπορούσε να του πει τίποτα, παρότι ίδια μπορεί να στεναχωριόταν.

«Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πιο δεκτικοί για κάποιον που λέει “έφυγα από εκεί γιατί θα πάω εκεί”. Δεν χρειάζεται να κρίνουμε. Εγώ θυμάμαι παλιά που πάντα μου λέγανε “σε τι πράγμα δε μπορείς να πεις “όχι” αν ένας συνεργάτης σου σού πει ότι θέλει να φύγει;”. Όταν μου λένε ότι θέλουν να φύγουν, με έπιανε μία στενοχώρια, μπορεί να με έπιανε θυμός, ό,τι θες με έπιανε. Αν ο άλλος μου πει “Ελένη μου είναι οικονομικό το θέμα”, είναι το μόνο πράγμα που λέω “με την ευχή μου, αν έχω, στη δίνω να πας”. Ποτέ δεν έχω πει σε συνεργάτη, που εννιά φορές στις 10 με στενοχωρούσε όταν θα ήθελε να φύγει, να μην πάει. Αν μου έλεγε ότι ήταν οικονομικό το θέμα, σήκωνα τα χέρια ψηλά. Δηλαδή αυτό το κατανοούσα πάντα και το κατανοώ» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Άνταμ Ντράιβερ: Ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Έντσο Φερράρι

Θοδωρής Αθερίδης: Η δύσκολη περίοδος και τα αντικαταθλιπτικά

Τζούλια Νόβα: Σοκ από τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί στο χώρο της τηλεόρασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 10:14