search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:01
MENU CLOSE

Μητέρα Άλκη: «Με τους δολοφόνους του γιου μου δεν θέλω καμία επικοινωνία» (Video)

12.02.2022 11:49
alkis

Συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Η μητέρα του 19χρονου φοιτητή, μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του Alpha, ευχαρίστησε τον κόσμο για το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχεται και έστειλε το εξής μήνυμα: «Με τους δολοφόνους του παιδιού μου, δεν θέλω καμία επικοινωνία».

«Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα που με βασανίζουν αυτές τις μέρες, το μυαλό αδειάζει, ξαναγεμίζει», σημείωσε η Μελίνα Καμπανού, τονίζοντας πως η υπόθεση αυτή θα πρέπει «να μας προβληματίσει όλους, όλοι να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Αφορά εμάς τους ίδιους, ας μην τα περιμένουμε όλα από το κράτος. Να αρχίσουμε από τους εαυτούς μας και οι φορείς ας πράξουν ανάλογα», συμπλήρωσε.

Η μητέρα του 19χρονου φοιτητή αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πλευράς των κατηγορουμένων να προσεγγίσουν την οικογένεια, με γράμματα και συγγνώμες, όπως ανέφερε.

«Επειδή πάει να στηθεί ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την άλλη πλευρά. […] Θέλω να περάσω ένα μήνυμα: Δεν επιθυμώ καμία επικοινωνία με την απέναντι πλευρά. Δεν θέλω να περάσω σε μία αντιπαράθεση, να ανταλλάξουμε λόγια, μηνύματα», ξεκαθάρισε.

Η Μελίνα Καμπανού αναφέρθηκε και στα καλά αντανακλαστικά που επέδειξε η Ελληνική Αστυνομία, που προχώρησε με ταχύτατες διαδικασίες την έρευνα αλλά και έστειλε ψυχολόγους στις τρεις οικογένειες – στη δική της και αυτές των δύο φίλων του 19χρονου, που τραυματίστηκαν.

«Ξεπέρασε τον εαυτό της (σ.σ. η αστυνομία). Έκανε τα αδύνατα δυνατά ακόμα και στην προσέγγιση σε εμάς, τις οικογένειες, να στείλει άμεσα ψυχολόγο. Μας έδωσε ένα μήνυμα ότι μπορούμε να νιώσουμε ασφαλείς», είπε.

«Όλη αυτή η δύναμη που νιώθω είναι ο Άλκης»

Με την άδεια της μητέρας του Άλκη, η εκπομπή παρουσίασε πλάνα από το δωμάτιο του 19χρονου, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί τα αντικείμενα που άφησαν πολίτες στο σημείο της δολοφονίας του. «Όλοι μαζί μία αγκαλιά, δεν τα πέταξα έτσι, όλα μέσα στο δωμάτιο έχουν έναν συμβολισμό. Είναι συγκινητικά, έρχονται ακόμα άλλες 12 σακούλες, είναι όγκος μηνυμάτων» είπε.

«Όλη αυτή η δύναμη, την πραότητα, την αγάπη, που νιώθω, είναι ο Άλκης», τόνισε και επισήμανε πως πλέον «μέσα μου δεν βγαίνει η Μελίνα, βγαίνει ο Άλκης. Αυτός με καθοδηγεί από εδώ και πέρα».

Τέλος, ευχαρίστησε όσους συμπαραστέκονται στην οικογένειά τους για την «τεράστια αγάπη» τους που τη γεμίζει δύναμη. «Δέχομαι πολλά μηνύματα, αλλά είναι αδύνατον τώρα να απαντήσω, να με συγχωρήσουν», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Ας ψάξουν ό,τι θέλουν» – Το ξέσπασμα της μητέρας των τριών παιδιών

Γηροκομείο Χανίων: Στον ανακριτή οδηγήθηκαν για να απολογηθούν οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι για την υπόθεση

Καιρός σήμερα: Χαλάει από το απόγευμα – Πού αναμένονται βροχές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:55