search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:45
MENU CLOSE

Φάρμα – Ηλιάδη σε Κουτσαβάκη: «Έχω κάτι @ρχ#δι@ να»(Videos)

13.02.2022 15:35
Farma_new

Τα έβαλε με την ομάδα του σε έξαλλη κατάσταση ο Κουτσαβάκης στο κυριακάτικο επεισόδιο της «Φάρμας», κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις των συμπαικτών του.

Ο ρεμπέτης του αγροκτήματος φώναξε πως «σε περίπτωση που κάποιος δεν ψηφίσει εκείνον, όταν θα είμαι αρχηγός μετά γιατί θα πάει αλλού μετά το έργο… Γιατί άμα φύγει η Νάιρα, πάλι εγώ θα είμαι αρχηγός και θα σας γ@μησ@ μετά όλους! Θα τα μ@μησ@ μετά όλα εδώ πέρα».

Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε στο ίδιο ύφος: «Κωνσταντίνε, εμένα μην μου μιλάς έτσι! Εντάξει; Εμένα δεν μου αρέσει να μου μιλάνε έτσι! Εντάξει; Και δώσε την πέτρα όπου θέλεις! Εμένα δεν θα μου ξαναμιλήσεις έτσι. Μπορείς να γ@μήσ@ς όποιον θέλεις, αλλά εμένα δεν θα μου ξαναμιλήσεις έτσι».

Εκείνος απολογήθηκε και εξήγησε πως δεν μιλούσε για εκείνη προηγουμένως. Ωστόσο υπήρξε και δεύτερος γύρος διαμάχης λίγο πιο μετά με τον Κουτσαβάκη πάλι να κραυγάζει και την τραγουδίστρια να «φορτώνει» από την αρχή…

«Σου αρέσει να σπας τα νεύρα του αλλουνού, εμένα τα νεύρα μου είσαι πολύ μικρός για να μου τα σπάσεις γιατί εγώ έχω κάτι @ρχ#δι@ να ενώ εσύ δεν έχεις @ρχ#δι@», φώναξε εκείνη.

Διαβάστε επίσης:

Λήδα Πρωτοψάλτη: «Περνάω πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό» (Videos)

Λυδία Κονιόρδου: «Ευχαριστώ τη Σοφία Μπεκατώρου που μίλησε και ξεκίνησε το metoo» (Video)

Φωτεινή Ψυχίδου για ντράμερ: «Αφού δεν μιλούν οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:34