search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:03
MENU CLOSE

Ο Γιάννης Μανιάτης σε ειδική αποστολή της Ακαδημίας Αθηνών

14.02.2022 10:00
MANIATIS NEW

Με απόφαση της Ακαδημίας Αθηνών, ο καθηγητής, πρώην βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ  και πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης ορίστηκε εκπρόσωπός της στην πανευρωπαϊκή ομάδα Επιστημονικών Ακαδημιών, που θα μελετήσουν «Το Μέλλον του Φυσικού Αερίου».

Στη μελέτη, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2022, θα αναλυθούν όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την ΕΕ και ασφαλώς και την Ελλάδα, όπως: η χρησιμότητα του φυσικού αερίου στην πράσινη μετάβαση, οι ανάγκες για ενεργειακή επάρκεια και ασφάλεια, οι γεωπολιτικές εξαρτήσεις της ΕΕ από χώρες-προμηθευτές, η σημασία των ευρωπαϊκών κοιτασμάτων, ο ρόλος των αγωγών NordStream 2 και EastMed, η συμμετοχή στην καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας, η συμβολή στην παραγωγή και μεταφορά υδρογόνου, κ.ά

Διαβάστε επίσης

Ανδρέας Τσούνης: Συγκινημένος ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά – «Θα μας κοιτάει από ψηλά και θα χαμογελάει»

Κορωνοϊός: Θετικός ο Θάνος Πλεύρης

Η ενόχληση Τσιόδρα και «τα καρναβάλια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58