search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:29
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 15/2/2022: Τα πάθη της Αργυρούς «μαγνήτης» τηλεθεατών

16.02.2022 17:15
tileorasi_new

Κάτι με τον Αστέρη, κάτι με τον Πετρή (Θεός σχωρέστον αυτόν), τώρα με τα δεινά που περνά η Αργυρώ η πλειονότητα των τηλεθεατών δεν λέει, όπως φαίνεται, να ξεκολλήσει από τη σειρά «Σασμός» του Alpha. Βέβαια στο κάδρο υπάρχει πάντα και η Καλλιόπη.

Η δραματική σειρά του Alpha πάντως φαίνεται ότι έχει «χτίσει» διαφορά από την επίσης δυναμική σειρά «H γη της ελιάς» του Mega, οι οποίες συνθέτουν ένα δίπολο κάθε βράδυ και αποσπούν αμφότερες το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης του χρονικού διαστήματος κατά το οποίο και τα δύο σίριαλ είναι στον αέρα, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement.

Την Τρίτη (15/2) σημειώθηκε και μια ανατροπή. Στην τρίτη θέση «πετάχτηκε» η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» η οποία μάλλον κέρδισε στα σημεία το σκληρό και μονότονο ριάλιτι «Survivor».

Στην πέμπτη θέση οι «Άγριες μέλισσες» με την ανάσα του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης» στα… φτερά τους.

Στάνταρ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που έχει εξαιρετικό lead in και στο «καπάκι» το μαγειρικό ριάλιτι «MasterChef». Και προσέξτε τί έχει γίνει:

Το κανάλι της κάτω Κηφισιάς έχει διαμορφώσει ένα «μπλοκ» προγραμμάτων από τις 18.30 έως τις 23.15 πολύ δυνατό. Κλασική συνταγή, δοκιμασμένη και αποτελεσματική.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης: Δίνει συνέντευξη την Πέμπτη στην τηλεόραση

Άρης Πορτοσάλτε: Αύξηση μισθών θα ξαναφέρει… αυξήση τιμών (video)

CNN: Παραιτήθηκε και η Άλισον Γκόλαστ έπειτα από το «ροζ» σκάνδαλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48