search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:35
MENU CLOSE

Νέες καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

18.02.2022 16:02
dikastiki_aithousa_new

Ακόμη πέντε γυναίκες προχώρησαν στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνες ήταν ανήλικες.

Στην μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας που προχώρησαν σήμερα οι γυναίκες, καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση από τον συγκεκριμένο άνδρα, όταν εκείνες ήταν ανήλικες στην πλειοψηφία τους κάτω των 12 ετών.

Οι πέντε γυναίκες δεν σχετίζονται μεταξύ τους αλλά αναφέρονται σε διαφορετικά πραγματικά περιστατικά, διαφορετικές χρονολογίες και διαφορετικούς τόπους.

Οι εισαγγελικές αρχές εκτιμούν πως ο αριθμός των καταγγελιών ίσως αυξηθεί καθώς οι πέντε παθούσες αναφέρουν στην προσφυγή τους και άλλα γεγονότα με θύματα κορίτσια που πλέον θα κληθούν να καταθέσουν.

Ο συνήγορος των γυναικών Παναγιώτης Παπαϊωάννου σε δηλώσεις του ανέφερε πως η αναφορά των πέντε γυναικών περιγράφει καταγγελίες «που εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους» ενώ επισημαίνει πως από την πρώτη αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες «καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια, που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά σε πλοίο στην Κέρκυρα: Διασώστες της ΕΜΑΚ πηγαίνουν για τους εγκλωβισμένους

Γνωστός ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη λίγη ώρα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της (Video)

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Άσχετοι παραπλανούν την κοινή γνώμη» λένε οι ιατροδικαστές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:35