search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:20
MENU CLOSE

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δημοσιογράφος του BBC βλέπει το βομβαρδισμένο σπίτι της σε ζωντανή σύνδεση (Video)

26.02.2022 10:42
dimosiografos

Συγκλονίζει το βίντεο με την Ουκρανή δημοσιογράφο του BBC, Όλγα Μαλχέβσκα, να αντικρίζει σε ζωντανή σύνδεση το σπίτι της στο Κίεβο βομβαρδισμένο.

Η ρεπόρτερ «σπάει» στον αέρα και εξομολογείται στην παρουσιάστρια πως δεν μπορούσε να βρει την οικογένειά της.

Λίγα λεπτά αργότερα η δημοσιογράφος έλαβε μήνυμα από τη μητέρα της σύμφωνα με το οποίο όλη η οικογένεια είναι καλά.

«Πηγαίνοντας να μιλήσω με τον εκπληκτικά ταλαντούχα @karin_giannone, είχαμε προγραμματίσει να δώσω τις τελευταίες εξελίξεις για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι το προηγούμενο βράδυ ότι θα έπρεπε να ξυπνήσω με τις φωτογραφίες του Κιέβου – της πρωτεύουσας της ευρωπαϊκής χώρας – να βομβαρδίζεται. Και ότι το επόμενο βίντεο που θα έπρεπε να επιβεβαιώσω θα είχε τη διεύθυνσή μου, στην πραγματικότητα το σπίτι της οικογένειάς μου. Το χειρότερο σε αυτήν την κατάσταση είναι ότι αυτή είναι η καταστροφή που αντιμετωπίζουν όλοι οι Ουκρανοί τώρα. Στέλνω αγάπη στην οικογένειά μου, τους φίλους, τους γείτονες, τους συμμαθητές, τους συναδέλφους μου, σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζω και δεν ξέρω και υποφέρουν στην Ουκρανία», έγραψε λίγο αργότερα στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Διαβάστε επίσης:

Διεθνής Διαστημικός Σταθμός: Κίνδυνος να βρεθεί εκτός ελέγχου, αν ΗΠΑ και Ευρώπη διακόψουν τη συνεργασία τους με την Μόσχα

Ουκρανία: Αναφορές για μάχες στο κέντρο του Κιέβου – Αεροπορική επιδρομή στο Χάρκοβο

Ουκρανία: Οι ΗΠΑ έτοιμες να φυγαδεύσουν τον Ζελένσκι από το Κίεβο – «Θέλω πολεμοφόδια, όχι μεταφορικό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:19