search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:06
MENU CLOSE

Ποινές «καταπέλτης» από τη FIFA στις ρωσικές ομάδες

27.02.2022 21:48
bala-new

Ποινές που τις έχουμε συναντήσει μόνο σε υποθέσεις ντόπινγκ επιβάλλει στις ομάδες της Ρωσίας αλλά και στην Εθνική Ομάδα της χώρας η FIFA.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, η FIFA απαγορεύει στις ομάδες να παίζουν τα εντός έδρας ματς στη Ρωσία.

Η Εθνική ομάδα της χώρας δεν θα αποκαλείται Ρωσία αλλά national league of Russia.

Τέλος πριν τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Ρωσίας δεν θα ακούγεται ο εθνικός ύμνος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της FIFA:

Δεν θα διεξαχθεί διεθνής διοργάνωση σε έδαφος της Ρωσίας, με τους εντός έδρας αγώνες να γίνονται σε ουδέτερες έδρες, χωρίς την παρουσία θεατών.

Οι ομάδες που εκπροσωπούν τη Ρωσία θα αγωνίζονται σε οποιαδήποτε διοργάνωση υπό το όνομα “Ποδοσφαιρική Ένωση της Ρωσίας” και όχι “Ρωσία.

Η σημαία και ο ύμνος της χώρας δεν θα χρησιμοποιούνται στους αγώνες που θα συμμετέχει η “Ποδοσφαιρική Ένωση της Ρωσίας”.

«Η FIFA πιστεύει ότι το αθλητικό κίνημα πρέπει να είναι ενωμένο στις αποφάσεις αυτής της υπόθεσης, πιστεύει ότι το άθλημα πρέπει να συνεχίσει να μιλάει για την ειρήνη και για την ελπίδα” αναφέρει η ενημέρωση της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, που εξηγεί ότι είναι σε ανοιχτό διάλογο με την Πολωνία, την Τσεχία και την Σουηδία (αντιπάλους της Ρωσίας στα μπαράζ πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022) ώστε να βρεθεί λύση σχετικά με τους μεταξύ τους αγώνες».

Διαβάστε επίσης:

Super League: Μήνυμα στην Ουκρανία από την Τούμπα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τέσσερις παίκτες αποχωρούν από τη ρώσικη ομάδα

Συγκίνηση στο Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι: Θερμή αγκαλιά ανάμεσα σε Ουκρανούς παίκτες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:05