search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:04
MENU CLOSE

Η Μις Ουκρανία κατετάγη στον στρατό για να υπερασπιστεί τη χώρα της (Photos)

28.02.2022 11:58
urkaine miss new

Οταν κινδυνεύει η πατρίδα όλοι ανεξαιρέτως βοηθάνε. Έτσι σκέφτηκε η πρώην Μις Ουκρανία, και  έβγαλε τα 12ποντα τακούνια της φόρεσε τις μπότες παραλλαγής και κατετάγη στον στρατό.

Η Αναστάζια Λέννα, εκπρόσωπος της Ουκρανίας το 2015 στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International, δεν μασάει τα λόγια της, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Όλοι όσοι περάσουν τα ουκρανικά σύνορα με σκοπό να εισβάλουν, θα σκοτωθούν!» έγραψε σε μία ανάρτηση στα αγγλικά το Σάββατο θέλοντας προφανώς να εμψυχώσει τους συμπατριώτες της.

Μια άλλη ανάρτηση – χιουμοριστική αυτή τη φορά, αναφέρει: «Ο στρατός μας μάχεται με τέτοιο τρόπο ώστε το ΝΑΤΟ θα πρέπει να υποβάλει αίτηση για είσοδο στην Ουκρανία».

Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία στους 75.000 ακόλουθούς της που δείχνει στρατιώτες να περπατούν με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον οποίο αποκάλεσε «αληθινό και ισχυρό ηγέτη

Από την έναρξη της εισβολής την Τετάρτη, το μοντέλο μοιράστηκε μια σειρά από αναρτήσεις στα stories της στο Instagram, παροτρύνοντας τον κόσμο να υποστηρίξει και να προσφέρει δωρεές στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις.

Η απόφοιτος μάρκετινγκ και διαχείρισης από το πανεπιστήμιο Slavistik του Κιέβου έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες στη σελίδα της στο παρελθόν που την δείχνουν να κρατά όπλα με πλήρη στρατιωτική ενδυμασία σε δασώσεις περιοχές.

Αλλά τώρα φαίνεται πως έχει ανταλλάξει τις πλαστικές σφαίρες με αληθινές.

Σύμφωνα με το προφίλ της στο διαγωνισμό ομορφιάς, στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μοντέλο και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στην Τουρκία. Μιλάει επίσης πέντε γλώσσες και έχει εργαστεί ως μεταφράστρια.

Διαβάστε επίσης

Κομμάτι πυραύλου άγνωστης προέλευσης θα «χτυπήσει» τη Σελήνη στις 4 Μαρτίου

Youtube: Ξεκίνησε να μπλοκάρει το ρώσικο RT (Photos)

Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι ζητούν ειρήνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:03