search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:16
MENU CLOSE

Γιώργος Κιμούλης: Τη διαγραφή του εισηγήθηκε το πειθαρχικό του ΣΕΗ (Video)

01.03.2022 14:50
giorgos-kimoylis-new

Τη διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ εισηγήθηκε χθες, Δευτέρα, το πειθαρχικό του σωματείου έπειτα από συνεδρίαση, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της.

«Χθες έγινε η σύσκεψη του πειθαρχικού του ΣΕΗ που αποτελείται από επτά μέλη, κάποια εκ των οποίων  έχουν δεχθεί και μήνυση από τον Κιμούλη.

Αποφάσισαν, λοιπόν, την εισήγηση για διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη. Το εντυπωσιακό είναι, από αυτά που μου μετέφεραν, ότι και τα εφτά μέλη ψήφισαν υπέρ της διαγραφής», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, επισημαίνοντας ότι, πλέον, αναμένουμε την απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΣΕΗ μετά την εισήγηση του πειθαρχικού» είπε χαρακτηριστικά.

Πασχάλης Τσαρούχας: «Καθαρά κίνηση εκφοβισμού η αγωγή του Γιώργου Κιμούλη»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ηθοποιός και πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ, αναφερόμενος, μέσω της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα, στην αγωγή που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης έκανε λόγο για κίνηση «εκφοβισμού».

«Η σταχυολόγηση των συνεντεύξεων των γυναικών που υποστήριξαν δημοσίως ότι υπέφεραν από τον Γιώργο Κιμούλη ήταν απόφαση του ΔΣ του σωματείου μας. Θεωρώ αυτονόητο ότι εφόσον πέντε άτομα βγαίνουν και λένε ότι έχουν πρόβλημα με κάποιον, το σωματείο οφείλει να εκκινήσει διαδικασία.

Το σωματείο θεώρησε ότι προσβάλλεται όταν ένα μέλος του κατηγορείται από τόσες κοπέλες και θέλησε να μάθει την αλήθεια. Όλες οι γυναίκες που είδατε στα ΜΜΕ κλήθηκαν να καταθέσουν, και η Κατερίνα Λέχου και η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Τα πρακτικά όλων των καταθέσεων παραδόθηκαν στον κύριο Κιμούλη, ενώ και ο ίδιος κλήθηκε ενώπιον του πειθαρχικού του σωματείου. Ήταν απόφαση του ΔΣ να ανοίξει το ζήτημα σε σχέση με τις καταγγέλλουσες, δεν το αποφάσισα εγώ. Αυτό που συμβαίνει είναι το επόμενο στάδιο εκφοβισμού, εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, εμείς θα συνεδριάσουμε και θα κλείσουμε την υπόθεση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Μπαλατσινού: Το όνειρο για μεγάλη οικογένεια και η μητρότητα στα 50

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Σον Πεν προσπαθεί να περάσει πεζός τα σύνορα

Δικηγόρος Κιμούλη: «Ο πελάτης μου είναι άνεργος εξαιτίας της καταδίκης από την τηλεόραση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:16