search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:45
MENU CLOSE

Καλαμάτα: 31χρονος ασέλγησε σε 5χρονο αγοράκι

01.03.2022 21:58
peripoliko_nyxta2_010322_new3

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 31χρονος άνδρας στην Καλαμάτα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με την κατηγορία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την εφ. «Θάρρος» όλα φαίνεται πως έγιναν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης και οι πληροφορίες λένε πως η οικογένεια του 5χρονου αγοριού γνώριζε τον 31χρονο, που εκείνο το βράδυ βρισκόταν στο σπίτι τους.

Λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα η 25χρονη μητέρα, μαζί με τον 5χρονο, πήγαν στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και εκεί κατήγγειλε όσα το παιδί τής είχε εκμυστηρευτεί.

Όπως είπε, το παιδί κάποια στιγμή βρισκόταν μαζί με τον 31χρονο έξω από το σπίτι τους και ήξερε ότι έπαιζαν μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο.

Όταν, όμως, γύρισε το παιδί στο σπίτι αντιλήφθηκε ότι είχε περίεργη συμπεριφορά και, τελικά, της εκμυστηρεύτηκε ότι ο κατηγορούμενος προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Ακολούθησε εξέταση του παιδιού από παιδοψυχολόγο, το οποίο επιβεβαίωσε τα όσα είχε πει στη μητέρα του, ότι, δηλαδή, ο 31χρονος τον ανάγκασε να τον χαϊδεύει και σε πεολειχία. Μάλιστα, το παιδί αποκάλυψε ότι το ίδιο έχει συμβεί κι άλλες φορές.

Έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών της Ασφάλειας ο 31χρονος το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, απ’ όπου παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση.

Χθες, μετά την προθεσμία που είχε λάβει, απολογήθηκε στην ανακρίτρια, όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ωστόσο, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Να σημειωθεί ότι ο 31χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών.

Διαβάστε επίσης:

Ζωγράφου: Πέθανε και ζούσαν με το πτώμα του στο σπίτι

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Κλινικά νεκρό 2χρονο αγοράκι που κατάπιε αντικείμενο

Παγκράτι: Πέντε συλλήψεις για τη ληστεία σε χρηματαποστολή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:45