search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:51
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω αναθέσει στη νομική μου σύμβουλο την υπόθεση “Κούγια”» (Video)

05.03.2022 17:13
spiros_bibilas

Για τις νέες επιθέσεις του Αλέξη Κούγια στο πρόσωπό του, με αφορμή τη δίκη Λιγνάδη, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Τι λες Τώρα» του Mega.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών είπε πως δεν επιθυμεί να σχολιάσει τις αναφορές του δικηγόρου και να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του και αποκάλυψε πως την υπόθεση αυτή την έχει αναλάβει η νομικός του σύμβουλος.

Στην ερώτηση εάν θα υποβάλλει μήνυση ή αγωγή, ο ηθοποιός είπε: «Δεν θέλω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τους δικηγόρους».

Στη συνέχεια, επισήμανε πως το όνομά του, όπως και ο Πασχάλης Τσαρούχας δεν μπορεί να συνδεθούν με την υπόθεση «Λιγνάδη», καθώς η εκλογή τους είχε προηγηθεί.

Για τον Γιώργο Κιμούλη

Αναφορικά με την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ο Σπύρος Μπιμπίλας  είπε πως η απάντηση του πειθαρχικού συμβουλίου για τη διαγραφή του, θα βγει την Τρίτη, ωστόσο το διοικητικό συμβούλιο έχει βγάλει ήδη απόφαση.

Σημείωσε πως ο Γιώργος Κιμούλης είναι μέλος του Σωματείου, ωστόσο η επανεγγραφή του έγινε παράτυπα καθώς είχε διαγραφεί το ’98 δια βίου.

Ολοκληρώνοντας, επιβεβαίωσε την είδηση αναφορικά με 12 ακόμη καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη και χαρακτήρισε την κίνηση του ηθοποιού, ως εκφοβισμό απέναντι στο Σωματείο.

Διαβάστε επίσης:

Συγκινήθηκε on air η Καραβάτου: «Σταμάτησα το αμάξι και άρχισα να κλαίω» (Video)

Άκης Πετρετζίκης: Τα πρώτα του γενέθλια ως μπαμπάς και η έκπληξη (Photo)

Στάνκογλου: «Μπορεί να φιλήσεις έναν φίλο σου στο στόμα, σιγά!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:51