search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:08
MENU CLOSE

Τι κρύβει το «χώσιμο» Μητσοτάκη στον Βελόπουλο

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2.219
3/3/2022
05.03.2022 16:45
velopoulos_new

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η σφοδρή επίθεση του Μητσοτάκη στον Βελόπουλο, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο πρωθυπουργός – παρότι κράτησε χαμηλούς τόνους έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ – «τα έχωσε» με βαριές εκφράσεις στην Ελληνική Λύση λέγοντας: «Θεωρώ θλιβερό το γεγονός ότι στο εθνικό κοινοβούλιο υπάρχει πολιτικό κόμμα το οποίο εκφράζει τον θαυμασμό του προς το πολιτικό μεγαλείο του Προέδρου Πούτιν. Αυτό μας είπατε. Δεν νομίζω ότι κρυφτήκατε. Νομίζω ότι έπεσαν και οι τελευταίες μάσκες».

Προφανώς η επίθεση μπορεί να αποδοθεί στο φορτισμένο κλίμα που επικρατεί μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ωστόσο η στοχοποίηση της Ελληνικής Λύσης από τον Μητσοτάκη ίσως υποκρύπτει και το άγχος της Ν.Δ. για πιθανές διαρροές προς το κόμμα του Βελόπουλου, ιδίως από πιο συντηρητικούς ψηφοφόρους που δεν βλέπουν με καλό μάτι τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με θέματα όπως η Συμφωνία των Πρεσπών ή η διαχείριση της πανδημίας. Ίδωμεν…

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Τατσόπουλου σε Λατινοπούλου: «Είναι αυθεντική ηλίθια, όχι καμία απομίμηση»

Πόλεμος στην Ουκρανία – Στέφανος Μάνος: «Τα βάζει» με τον Ιερώνυμο, αποθεώνει τον Βαρθολομαίο

Νίκος Ανδρουλάκης: Πού θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:07