search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:19
MENU CLOSE

Χρυσή Αυγή: Με κορωνοϊό ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς

08.03.2022 19:45
mixaloliakos_nikos_new

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής και καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο Νίκος Μιχαλολιάκος διακομίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και παραπέμφθηκε για εργαστηριακές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα υπεβλήθη σε όλες τις εξετάσεις και κρίθηκε ότι έχριζε περαιτέρω παρακολούθησης. Αποφασίστηκε η διακομιδή του στον Κορυδαλλό και για αυτό το λόγο οργανώθηκε ειδική μεταγωγή.

Με βάση την κλινική του εικόνα οι γιατροί του Καταστήματος Κράτησης θα αποφασίσουν σε ποιο Νοσοκομείο θα νοσηλευτεί.

Θετικός και ο Παππάς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport θετικός στον ιό βρέθηκε και ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς. Ο τελευταίος πέρασε το κατώφλι του Νοσοκομείου Λαμίας πριν μερικά 24ωρα για εξετάσεις και αξιολογήθηκε ότι δεν έχρηζε νοσηλείας και επέστρεψε στις Φυλακές Δομοκού.

Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα κορωνοϊού έχουν αγγίξει τα 50, στη μεγάλη τους πλειοψηφία όμως αντιμετωπίζονται εντός του Καταστήματος Κράτησης, καθώς οι ασθενείς παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.

Διαβάστε επίσης:

ΜέΡΑ25: Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου αφήνοντας αιχμές για αυταρχισμό

Δένδιας: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τον Έλληνα πρόξενο από τη Μαριούπολη

ΚΙΝΑΛ: «Ανοιχτοί δίαυλοι με την Τουρκία αλλά χωρίς Γαλάζιες Πατρίδες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:19