search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:24
MENU CLOSE

Εφιαλτικές προβλέψεις για τη βενζίνη: Στα 2,5 ευρώ το λίτρο έως το τέλος της εβδομάδας!

09.03.2022 09:44
VENZINI_56

Σοκαριστικές είναι οι προβλέψεις για την άνοδο της τιμής της βενζίνης, η οποία αναμένεται να εκτοξευθεί όπως και οι τιμές σε ηλεκτρικό ρεύμα, πετρέλαιο, αέριο αλλά και σε όλα σχεδόν τα βασικά είδη κατανάλωσης μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία.

Ενδεικτική της κατάστασης είναι η εκτίμηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργου Ασμάτογλου, ο οποίος είπε στον Αnt1 ότι η τιμή της βενζίνης θα φτάσει στα 2,5 ευρώ το λίτρο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τις τελευταίες μέρες οι τιμές της βενζίνης μεταβάλλονται συνεχώς, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 2 ευρώ και «οδεύοντας» προς τα 2,20 ευρώ ανά λίτρο.

Στην περίπτωση που υπάρξει μείωση στα καύσιμα, ο κ. Ασμάτογλου υποστήριξε ωστόσο ότι αυτό θα φανεί αμέσως στις τιμές των πρατηρίων βενζίνης.

Διαβάστε επίσης:

ΟΑΕΔ: Όλες οι αλλαγές στα επιδόματα ανεργίας

Ρεύμα: Πανάκριβες οι τιμές παρά την αποκλιμάκωση – Συνεχίζει τις «πτήσεις» το φυσικό αέριο

Έρχονται μεγάλες αυξήσεις στη τιμή του ψωμιού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:19