search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:13
MENU CLOSE

MasterChef: «Πόλεμο θέλατε; Πόλεμο θα έχετε» – Σόου και απειλές από τον Μπόμπαινα – Γλέντι στο twitter (video)

09.03.2022 10:54
masterchef93

Επεισόδιο με διαδικασία αποχώρησης ήταν αυτό της Τρίτης για το Masterchef.

Δημήτρης, Γιώργος και Βασιλική διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι με τον Γιώργο να βλέπει την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μαγειρικής.

Η Ελπίδα χρησιμοποίησε την κάρτα και έσωσε την Καλλιόπη, με αποτέλεσμα τη θέση της να πάρει ο Δημήτρης ο οποίος δεν χάρηκε καθόλου με αυτή την εξέλιξη.

Ο 48χρονος αρχηγός της μπλε ομάδας που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα με τη συμπεριφορά του, κατάφερε για μια ακόμη φορά να σοκάρει κριτές και παίκτες.

Καταρχάς, όταν του ανακοινώθηκε ότι το πιάτο του, τού εξασφαλίζει την παραμονή του στο σπίτι, έφυγε επιδεικτικά χωρίς να χαιρετίσει ούτε τους κριτές ούτε τον Γιώργο και τη Βασιλική που αγωνιούσαν για το δικό τους αποτέλεσμα…

Ψεύτικη… αποχώρηση και απειλές!

Και σαν να μην έφτανε αυτή η αδιανόητη συμπεριφορά, ο Μπόμπαινας το πήγε ένα βήμα παραπέρα…

Επιτρέφοντας στο σπίτι του MasterChef, ο Μάριος άνοιξε την πόρτα στον Δημήτρη και τον συνεχάρη, ωστόσο ο Μπόμπαινας τον αγνόησε και μπήκε έξαλλος κα αρνούμενος να ενημερώσει τους συμπαίκτες του για το τι έγινε μετά την παρουσίαση των πιάτων…

Ο πιο… αντιδημοφιλής παίκτης προσποιήθηκε μάλιστα ότι εκείνος αποχωρεί, πήγε και μάζεψε τα πραγματά του σε βαλίτσες και κρατώντας το γνωστό… μπλοκάκι με τα ονόματα των συμπαικτών του, στάθηκε στο σαλόνι και είπε ωρυόμενος:

«Προς όλους… πόλεμο θέλατε; Πόλεμο θα έχετε! Ο Μπόμπαινας είναι σκληρό καρύδι».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης μπήκε σε ένα δωμάτιο μαζί με τς βαλίτσες του και ξάπλωσε, προκαλώντας τα γέλια των συμπαικτών του.

«Δεν θα πιστεύουν τι θα τους συμβεί, έχω στο μυαλό μου κάτι που τους έρχεται βαρύ» είπε στην κάμερα, ενώ ο Μάριος τόνισε ότι για την ηλικία του δεν έχει σεβασμό και στη συνέχεια τον χαρακτήρισε ανώριμο που δεν του έδωσε το χέρι και δεν του είπε ούτε ένα «ευχαριστώ».

«Με υποβαθμίζουν, με λένε παλιάς κοπής, ότι δεν έχω ικανότητα. Περιμένω στο πλυντήριο τελευταίος, αν μαγειρέψω κάτι στο σπίτι το πετάνε στα σκουπίδια. Μιλάνε για σεβασμό. Πάρε να έχεις και μπροστά και πίσω από τις κάμερες», είπε ο Δημήτρης.

«Το όλο σκηνικό είναι για γέλια», σχολίασε η Φανή, με τον Δημήτρη να δηλώνει: «Είμαι περίεργος όταν βγω έξω από το MasterChef να ακούσω το σχόλιο του καναπέ, της κλίκας, των σκοτεινών δωματίων του σπιτιού, τα κέντρα λήψεων κι αποφάσεων, Ελπίδα, Νικήτας και συμπαραμαρτούντες». Η Ελπίδα χαρακτήρισε το όλο σκηνικό ως μονόπρακτο του Δημήτρη, τονίζοντας ότι δημιουργεί εντάσεις στο σπίτι.

Γλέντι στο twitter

Το σόου του Δημήτρη αλλά και η ανεκδιήγητη συμπεριφορά του, προκάλεσε οργή και γέλια στο twitter.

Ενδεικτικά κάποιες από τις αντιδράσεις:

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΪ: Ετοιμάζει και δεύτερη τηλεοπτική σειρά με παραγωγό τον… Ατζούν

Οι Ιερές Ακολουθίες των Χαιρετισμών και του Ακάθιστου Ύμνου στην ΕΡΤ

BBC: Επαναλειτουργούν οι αγγλόφωνες υπηρεσίες του στη Ρωσία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:11