search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:03
MENU CLOSE

Ο ΑΝΤ1 συνεργάζεται με τον Ερυθρό Σταυρό για την Ουκρανία

11.03.2022 11:40
ANTENNA-OYKRANIA

Σε καθολική κινητοποίηση βρίσκεται ο Όμιλος ΑΝΤ1, με το διεθνές αποτύπωμα, και στηρίζει με κάθε τρόπο εκείνους που έχουν πληγεί από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ο ελληνικός όμιλος ΜΜΕ παγκόσμιας εμβέλειας, μέσα από τα κανάλια και τα ραδιόφωνά του, σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται, απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού που θα σταλεί στην Ουκρανία.

«Σε αυτές τις δραματικές στιγμές για τον Ουκρανικό λαό, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με το τραγικό πρόσωπο του πολέμου, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προχωρά σε μία σημαντική πρωτοβουλία ανθρωπιάς.

Με μία κίνηση έμπρακτης στήριξης και ενίσχυσης των πληγέντων του πολέμου στην Ουκρανία, ο  Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συνεργάζεται με τον Ερυθρό Σταυρό, σε διεθνές επίπεδο, ενεργοποιώντας όλες τις δυνάμεις του στις χώρες της Ευρώπης, όπου δραστηριοποιείται», επισημαίνει ο ελληνικός μιντιακός όμιλος, ο οποίος διακρίνεται για τις διαχρονικές αξίες που διέπουν την ταυτότητα και το όραμά του για ανιδιοτελή προσφορά και  αλληλεγγύη.

Μάλιστα ο Kiss FM Ρουμανίας, που ανήκει στον Όμιλο ANTENNA, είναι ήδη συνδιοργανωτής στη φιλανθρωπική συναυλία «We are one» που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 12 Μαρτίου, στη National Arena στο Βουκουρέστι, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον Ερυθρό Σταυρό της Ρουμανίας για τη στήριξη των πληγέντων του πολέμου.

Ο ΑΝΤ1 ενημερώνει ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να γίνουν «κομμάτι αυτής της αλυσίδας αλληλεγγύης», μπορούν να μπουν στο www.antenna.gr/csr για να ενημερωθούν για τα σημεία συλλογής των παρακάτω ειδών πρώτης ανάγκης:

ΤΡΟΦΙΜΑ: Γάλα εβαπορέ, παιδικό γάλα σε σκόνη, κονσέρβες, δημητριακά, φρυγανιές, αλεύρι, ζυμαρικά

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ: Αντιπυρετικά, αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός, οφθαλμικές σταγόνες, αποστειρωμένες γάζες, σπρέι για την επούλωση πληγών, κρέμες για εγκαύματα, συσκευές για ενδοφλέβιες ενέσεις, σύριγγες όλων των μεγεθών, αιμοστατικά, ολόσωμες στολές για Covid 19, ιατρικές μάσκες, αντισηπτικό χεριών και επιφανειών, θερμόμετρα, kit πρώτων βοηθειών.

Διαβάστε επίσης:

Disney, YouTube και Google κατεβάζουν «μπάρες» στη Ρωσία

Ακροαματικότητες ραδιοφώνου: Πρώτος ο ΣΚΑΪ 100,3 στο διάστημα 10 Ιανουαρίου – 6 Μαρτίου

Το «αντίο» της Ναταλίας Γερμανού στον Δημήτρη Κοντομηνά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:58