search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:13
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Οι καταναλωτές παθαίνουν εγκεφαλικό με τους λογαριασμούς και ο Μητσοτάκης αρνείται να μειώσει τον ΕΦΚ στα καύσιμα

11.03.2022 21:33
SYRIZA_new

Αιχμηρή ανακοίνωση με την οποία στηλιτεύει την κυβερνητική πολιτική στο θέμα των τιμών στην ενέργεια εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή και την πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για επιβολή πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου.

«Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι επειδή “πρότεινε” κάτι πολύ λιγότερο από αυτό που ήδη είχε προτείνει η Κομισιόν μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή πλαφόν στις τιμές χονδρικής ρεύματος και αερίου σε κάθε κράτος μέλος, έπεσε η τιμή στο φυσικό αέριο. Ας το πει στους καταναλωτές που παθαίνουν εγκεφαλικό με τους λογαριασμούς».

Κα συνεχίζει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Δεν ξέρουμε αν πιστεύει και στους μονόκερους, είναι δικαίωμα του.

Ξέρουμε όμως ότι ενώ μια σειρά από χώρες της Ε.Ε. μειώνουν τον ΕΦΚ στα καύσιμα και πληρώνουν πολύ πιο φθηνά βενζίνη και πετρέλαιο,  αυτός ακόμα αρνείται» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Ανησυχία για τους Έλληνες ομογενείς στη Μαριούπολη -Έκτακτη ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Επιστολή Ηλιόπουλου στον Alpha για τη δημοσκόπηση της Abacus

Μητσοτάκης από Βερσαλλίες: Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώσεις για πρόσθετο πρόγραμμα στήριξης σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46