search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:47
MENU CLOSE

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τραυματίστηκε σοβαρά ο ανταποκριτής του Fox News – Νοσηλεύεται στην εντατική (Video)

14.03.2022 21:28
hall-new

Ο ανταποκριτής του Fox News, Μπέντζαμιν Χολ, μεταφέρθηκε επειγόντως στην εντατική τη Δευτέρα στην Ουκρανία, αφού τραυματίστηκε ενώ έκανε ρεπορτάζ για τη συνεχιζόμενη ρωσική εισβολή, επιβεβαίωσε το αμερικανικό δίκτυο.

«Έχουμε ελάχιστες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή. Αλλά ο Μπεν νοσηλεύεται και οι ομάδες μας στο πεδίο εργάζονται για να συγκεντρώσουν πρόσθετες πληροφορίες καθώς η κατάσταση εκτυλίσσεται γρήγορα», έγραψε η διευθύνουσα σύμβουλος του Fox News, Σούζαν Σκοτ, σε ένα σημείωμα προς το προσωπικό, το οποίο διαβάστηκε στον αέρα από τον παρουσιαστή Τζον Ρόμπερτς.

«Η ασφάλεια ολόκληρης της ομάδας δημοσιογράφων μας στην Ουκρανία και στις γύρω περιοχές είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας και ύψιστης σημασίας».

Σύμφωνα με το σημείωμα, ο Χολ τραυματίστηκε έξω από το Κίεβο.

Ο τραυματισμός του Χολ έρχεται μια μέρα μετά τον θάνατο του Brent Renaud, ενός βραβευμένου Αμερικανού δημοσιογράφου στην ουκρανική πόλη Ιρπίν.

Ο Andriy Nebitov, επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής του Κιέβου, είπε ότι οι ρωσικές δυνάμεις πυροβόλησαν τον Renaud, προσθέτοντας ότι «σκοτώνουν κυνικά ακόμη και δημοσιογράφους διεθνών μέσων ενημέρωσης, που προσπαθούν να πουν την αλήθεια για τις φρικαλεότητες του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία».

Ένας άλλος δημοσιογράφος, ο Juan Arredondo, τραυματίστηκε επίσης στην Ουκρανία την Κυριακή. Ομάδες ελευθερίας του Τύπου έχουν καταγγείλει τη βία που αντιμετωπίζουν οι δημοσιογράφοι κατά την κάλυψη του πολέμου. Η Επιτροπή Προστασίας των Δημοσιογράφων, μετά το θάνατο του Renaud, κάλεσε τις ρωσικές δυνάμεις να «σταματήσουν αμέσως κάθε βία εναντίον δημοσιογράφων και άλλων αμάχων».

Ποιος είναι ο Μπέντζαμιν Χολ

Ο Βρετανός δημοσιογράφος γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1982, και συνεργάζεται με το Fox News από το 2013.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Duke της Βόρειας Καρολίνας, και στη συνέχεια πήρε πτυχίο Bachelor από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Ρίτσμοντ στο Λονδίνο.

Ο Χολ έκανε αργότερα ένα μεταπτυχιακό στην τηλεοπτική δημοσιογραφία.

Ο Χολ άρχισε να εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας κυρίως σε όλη τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Διαβάστε επίσης:

ΕΕ: Εγκρίθηκε το τέταρτο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ (Photo)

Κρεμλίνο: Καμία συζήτηση για συνάντηση Πούτιν – Μπάιντεν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:37