search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:50
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Πού και πότε κόλλησε κορωνοϊό – Πώς ενημερώθηκαν οι συνεργάτες του Ερντογάν

15.03.2022 10:04
mitsotakis_new

Με κορωνοϊό και έχοντας ήπια συμπτώματα νοσεί από χθες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τώρα αυτό που συζητείται στα πολιτικοδημοσιογραφικά τραπέζια είναι το που μπορεί να κόλλησε. Το πιθανότερο σενάριο, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά, είναι να συνέβη στη διάρκεια της άτυπης Συνόδου Κορυφής στις Βερσαλλίες.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε για τον κορωνοϊό για να έχει συμπτώματα ο Πρωθυπουργός δύσκολα προκύπτει να κόλλησε από επαφή που θα είχε με κρούσμα κατά την επίσκεψη του στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή, καθώς το χρονικό περιθώριο είναι πολύ σύντομο.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα του τεστ του Κυριάκου Μητσοτάκη, όλα τα μέλη της κυβερνητικής αποστολής αλλά και οι δημοσιογράφοι που ταξίδεψαν σε Γαλλία και Τουρκία υποβλήθηκαν υποχρεωτικά σε μοριακό έλεγχο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιστροφή του από την Σύνοδο Κορυφής το Σάββατο και πριν αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη υποβλήθηκε σε τεστ PCR, όπως προβλέπεται, και ήταν αρνητικός καθώς θα συναντούσε και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πάντως η ελληνική διπλωματία μόλις έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός κόλλησε κορωνοϊό, ενημέρωσε άμεσα τους συνεργάτες του Τούρκου Προέδρου. Ο Ταγίπ Ερντογάν – ο οποίος είχε κολλήσει τον Φεβρουάριο – επικοινώνησε με τον Κυριακό Μητσοτάκη και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ: Έμφαση στην ιστορία του και στον εκδοτικό του οίκο

Ζυμώσεις με τους απόδημους ενόψει εκλογών

Βαρουφάκης και Μιθριδάτης συζητούν για τον «ελευθεριακό κομμουνισμό» του Star Trek

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:48