search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:16
MENU CLOSE

Ανδραβίδα: Πώς ο δράστης «προδόθηκε» και από τις κινήσεις της μητέρας του

17.03.2022 13:12
Andrabida_new

Ένα από τα πρόσωπα που άθελά της βοήθησε τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση του εγκλήματος στην Ανδραβίδα, ήταν η ίδια η μητέρα του δράστη, με τις κινήσεις και τις απαντήσεις της μετά τις δολοφονίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η στάση της μητέρας του δράστη συνέβαλε στο να μπει ο 60χρονος στο κάδρο των βασικών υπόπτων.

Ηταν εκείνη που με τα λεγόμενα της, αλλά και την εν γένει συμπεριφορά που επέδειξε μετά τον εντοπισμό των 4 πτωμάτων «ενεργοποίησε» τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, που αμέσως κατάλαβαν πως έχουν να κάνουν με μια γυναίκα ιδιαίτερα σκληρή.

Οπως μετέφερε στο pelop.gr επικεφαλής των ερευνών παρά το γεγονός πως νωρίτερα, στο σπίτι που νοίκιαζε βρέθηκε δολοφονημένη η τετραμελής οικογένεια, δεν επέδειξε κανένα ενδιαφέρον για να μάθει τι είχε συμβεί, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως δεν βγήκε ούτε στον μπαλκόνι της.

Στις ερωτήσεις των αστυνομικών σχετικά με τον 60χρονο οι απαντήσεις της ήταν λακωνικές, εστιάζοντας πως έχει μέρες να τον δει και δεν ξέρει που βρίσκεται.

Δεδομένα, που σε συνδυασμό με αξιοποίηση πληροφοριών, τον έθεσαν ως το νούμερο ένα ύποπτο. Οι συντονισμένες έρευνες -έπειτα από 48ώρες αναζητήσεων – οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του στην Πάτρα όπου διέφυγε αμέσως μετά τις ανθρωποκτονίες. Επέστρεφε από τον τόπο του εγκλήματος, έχοντας αποπειραθεί να προσεγγίσει το σπίτι του με σκοπό να πάρει τα χρήματα – 15.000 ευρώ – και να εξαφανιστεί.

O δράστης κατά την παραμονή του στην Πάτρα, κρυβόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο καΐκι στην παραλιακή ζώνη της Ηρώων Πολυτεχνείου, λίγο πριν τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο. Στους αστυνομικούς αρνήθηκε πως φιλοξενήθηκε σε φιλικό του σπίτι, γεγονός που δεν προέκυψε και από την αστυνομική έρευνα.

Οι πληροφορίες που διακινήθηκαν προ ημερών πως αναζητείτο πρόσωπο που του παρείχε «καταφύγιο» με κίνδυνο να κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν έχουν βάση, αφού σε βάρος του 60χρονου δεν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη. Επιπλέον, η Αστυνομία θεωρεί αβάσιμες και τις αναφορές περί ύπαρξης συνεργού στο έγκλημα, ωστόσο βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων της άρσης απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στη Λεωφόρο Συγγρού (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Το ξέσπασμα του πατέρα – «Δεν φαντάζεστε τι κακό μας έχουν κάνει»

Καιρός σήμερα: Συννεφιά και βροχές – Νέα πτώση της θερμοκρασίας από αύριο, Παρασκευή (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:15