search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 03:49
MENU CLOSE

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Στη Μεσσηνία συνελήφθη Κορκονέας

19.03.2022 13:53
korkoneas2

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμάτας κρατείται ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή της Στούπας της Δυτικής Μάνης, μετά από απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου να κάνει δεκτή την αίτηση αναίρεσης χορήγησης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου που του είχε αναγνωρίσει το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, τον Ιούλιο του 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή της σύλληψής του ο Επαμεινώνδας Κορκονέας δεν πρόβαλλε καμία αντίσταση, παρά το γεγονός ότι έδειξε να μη γνωρίζει ότι είχε ήδη εκδοθεί η απόφαση.

«Συνελήφθη, χθες (18.3.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε παραγγελία της Εισαγγελίας Εφετών Λαμίας, προκειμένου να συνεχισθεί η εκτέλεση πρωτόδικης απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άμφισσας, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκισης 15 μηνών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας», αναφέρει για τη σύλληψη η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας είχε οδηγηθεί εκτός φυλακής το 2019.

Την αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου είχε καταθέσε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας.

Ο Κορκονέας αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Φιλιππίδη: «Η εντολέας μου θέλει να αντιμετωπίσει τον κατηγορούμενο κατάματα» (Video)

Καιρός σήμερα: Τσουχτερό κρύο έως τους -11,3 βαθμούς η ελάχιστη θερμοκρασία

Σεισμός τώρα: Σεισμική δόνηση στο Αρκαλοχώρι


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19