search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:53
MENU CLOSE

The Masked Singer: Έρχεται στον ΣΚΑΪ ο «Μασκαρεμένος τραγουδιστής»

21.03.2022 13:21
singers_new

Το μουσικό σόου «The Masked Singer», που είχε από καιρό ανακοινώσει ο ΣΚΑΪ, είναι έτοιμο να ενταχθεί- συντόμως- στο πρόγραμμα και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.

Στο σόου παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Ρουβάς. Το σκεπτικό που προγράμματος που θα μεταδίδεται σε εβδομαδιαία βάση θέλει «προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους να τραγουδούν έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, αφού θα είναι μεταμφιεσμένοι φορώντας ένα περίτεχνο κουστούμι – χαρακτήρα» ώστε κανένας να μην μπορεί να αναγνωρίσει ποιος «κρύβεται» πίσω από αυτό.

Την επιτροπή θα αποτελούν οι Θοδωρής ΜαραντίνηςΑθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς και  Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Και οι τέσσερις θα πρέπει να καταλάβουν ποιος είναι ο μεταμφιεσμένος και να αποκαλύψουν την ταυτότητά του.

Εκείνοι που θα εμφανίζονται στη σκηνή θα δίνουν με αλλοιωμένη φωνή πληροφορίες και στοιχεία για το ποιοι είναι ώστε τα μέλη της επιτροπής να μαντεύουν και εν τέλει να «ξεσκεπάζουν» τον διαγωνιζόμενο.

Το «The Masked Singer» προβάλλεται ήδη σε 53 χώρες κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας από τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης των τελευταίων ετών, όπως υποστηρίζει κανάλι και παραγωγή.

Το 2020 ήταν το Νο1 τηλεοπτικό πρόγραμμα σε ΗΠΑ, Ουγγαρία και Νορβηγία ενώ την ίδια χρονιά ήταν το Νο1 ψυχαγωγικό σόου σε Βέλγιο, Καναδά, Εσθονία, Φινλανδία, Ισραήλ, Κουβέιτ, Λετονία και Ρωσία. 

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του «The Masked Singer» και η παραγωγή είναι της Acun Medya.

Διαβάστε επίσης:

«Σκίζουν» οι υπηρεσίες streaming- «Έκρηξη» συνδρομών παγκοσμίως

Παπαδάκης: Ο τηλεθεατής που τον εκνεύρισε στον αέρα – «Άσε που θα μου πεις ότι γλείφω τον Άδωνι, ο κάθε βλάκας τώρα» (Video)

«Βουτιά» στην τηλεοπτική διαφήμιση λόγω πολέμου – Η αντίδραση των καναλιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:49