search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:17
MENU CLOSE

Κατρούγκαλος: Θετική κίνηση αλληλεγγύης η πρόσκληση σε Ζελένσκι να μιλήσει στη Βουλή

25.03.2022 18:59
katrougalos_giorgos_new

«Θετική κίνηση αλληλεγγύης» χαρακτήρισε την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι να μιλήσει στη Βουλή, ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Θετική κίνηση αλληλεγγύης η πρόσκληση στον Πρόεδρο Ζελένσκι να μιλήσει στη Βουλή. Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στη διπλωματική προσπάθεια για άμεσο τερματισμό του πολέμου, ως χώρα ειρήνης κ ήπιας ισχύος» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Ζελένσκι συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη σύνδεση της Οδησσού με την ιστορία του ελληνισμού και την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Ζελένσκι να μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων. Η ημερομηνία της ομιλίας του Προέδρου της Ουκρανίας θα οριστεί το αμέσως επόμενο διάστημα δια της διπλωματικής οδού.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας για 25η Μαρτίου: «Ένας μικρός λαός είναι ικανός να νικήσει μια αυτοκρατορία»

Ανδρουλάκης: Η 25η Μαρτίου μας γεμίζει με υπερηφάνεια και πίστη

Μήνυμα Μητσοτάκη για 25η Μαρτίου: Γνωρίζω τις δυσκολίες – Θα είμαι δίπλα σε κάθε Ελληνα και Ελληνίδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:09