search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:32
MENU CLOSE

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Κιμούλη: «Πάντα θα περιμένω τη συγγνώμη»

26.03.2022 13:17
kimoulis_new

Για τον Γιώργο Κιμούλη και την αγωγή που έστειλε στους συναδέλφους της μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Πάντα θα περιμένω τη συγγνώμη, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Έχει περάσει πολύς χρόνος και όταν ξαφνικά βλέπεις ότι ο άνθρωπος αυτός που περιμένεις να σου πει το συγγνώμη αντίθετα σε λίγο θα βρεθεί στα δικαστήρια με τους συναδέλφους σου, λες εντάξει τώρα τι περιμένεις; Προς το παρόν δεν μου έχει γίνει μήνυση», ανέφερε η ηθοποιός.

»Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Κιμούλης προχώρησε με τη Ζέτα Δούκα, γιατί αισθάνθηκε ότι η Ζέτα μπορεί να το έβγαλε όλο αυτό προς τα έξω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το έκανε αυτό. Τώρα συνειδητοποιώ που έχω μεγαλώσει πόσο ανόητο και πόσο άσχημο ήταν αυτό που βίωσα από τον Γιώργο Κιμούλη που δεν είχε να αποδείξει τίποτα. Όταν είσαι τόσο καταξιωμένος, όταν είσαι ο Γιώργος Κιμούλης, όταν είσαι ο ηθοποιός που είσαι μόνο αγάπη θα πρέπει να βγάζεις για τους συναδέλφους σου», συνέχισε.

«Δεν είχε νόημα όλο αυτό που συνέβη με εμένα και όλους τους υπόλοιπους. Αναρωτήθηκα γιατί μου το έκανε όλο αυτό, τον ρώτησα κιόλας γιατί είχα μια απορία, αλλά δεν μου απάντησε ποτέ» αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης:

Βραβεία Όσκαρ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρέμβει ο Ζελένσκι

Ρούλα Κορομηλά: Το αιχμηρό σχόλιο για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα

Θετική στον κορωνοϊό η Έλλη Κοκκίνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:32