search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:39
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος για Σύνοδο Κορυφής: «Άλλη μια μεγάλη εθνική αποτυχία του Μητσοτάκη»

26.03.2022 16:11
iliopoulos_new

Ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο αναφορικά με τη Σύνοδο Κορυφής που ολοκληρώθηκε χθες στις Βρυξέλλες.

Η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

Η χθεσινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να παραχωρήσει το δικαίωμα στην Ισπανία και τη Πορτογαλία, πέραν της φορολόγησης των υπερκερδών των ηλεκτροπαραγωγών που εκεί υλοποιούν, να θέσουν και πλαφόν στη τιμή του φυσικού αερίου, αποτελεί μια σημαντική επιτυχία δυο προοδευτικών ηγετών που αγωνίζονται και διεκδικούν για τα συμφέροντα των λαών τους και τη προστασία των κοινωνιών τους.

Η εξαίρεση της Ελλάδας από αυτή τη δυνατότητα, αν και χώρα του Νότου εξαρτημένη από το Ρωσικό αέριο και πρωταθλήτρια στις τιμές χοντρικής ρεύματος πανευρωπαϊκά, αποτελεί άλλη μια μεγάλη εθνική αποτυχία, που βαραίνει αποκλειστικά τον κ. Μητσοτάκη.

Όταν όμως δε θες να στεναχωρήσεις τα καρτέλ της αισχροκέρδειας στη χώρα σου, με τι σθένος θα διεκδικήσεις εξαιρέσεις προς όφελος του λαού σου από το ευρωπαϊκό πλαίσιο;

Η χθεσινή απόφαση καταδεικνύει περίτρανα τη διαφορά ανάμεσα σε προοδευτικές κυβερνήσεις και στη Δεξιά και υποταγμένη στα συμφέροντα κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μια διαφορά όμως που κοστίζει ήδη πολύ ακριβά στο πορτοφόλι κάθε ελληνικού νοικοκυριού.

Διαβάστε επίσης:

Ανάρτηση Νταλάρα για Συναυλία Ειρήνης: «Αυτή την ώρα Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΟΥ είναι τα αθώα θύματα αυτού του πολέμου»

Κέρκυρα: Άγνωστοι βεβήλωσαν ρώσικο μνημείο

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Η Ρούλα καθόταν στην εξώπορτα της και έκλαιγε – Έλεγε “πάρε εμένα”» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32