search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:42
MENU CLOSE

Κουβελογιάννη για Μαλέσκου: «Δεν μπορώ να ταυτιστώ, ρε φίλε με την Barbie – Πρέπει να είμαι ο John John» (Video)

26.03.2022 17:43
kouvelogianni

Για τους λόγους της απουσίας της από την τηλεόραση και τα νέα της τηλεοπτικά πρόσωπα μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

«Βρίσκομαι εκτός τηλεόρασης λόγω συγκυριών, δεν ήταν να γίνει κάτι, δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι λείπω και σε κάποιον πάρα πολύ γιατί άμα έλειπα θα με είχαν ξαναπροσεγγίσει. Θα ήθελα να μου έρθει μια πρόταση σε ένα αντικείμενο που να το ξέρω καλά για να το δουλέψω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη μίλησε για την Τατιάνα Στεφανίδου, στην οποία είπε πως χρωστάει και για την Ελεονώρα Μελέτη. «Η Ελεονώρα Μελέτη με έχει βοηθήσει πολύ ψυχολογικά, ήταν να γίνουμε και κουμπάρες. Η Ελεονώρα έχει βρει τα πατήματά της με ένα τρελό παρεάκι. Της πάει τέλεια, σούπερ!», είπε.

«Τρελαίνομαι για τη Δανάη Μπάρκα και την θεωρώ πολύ χαρισματικό πλάσμα! Τα έχει όλα. Τσαχπινιά, λέγειν, ευφράδεια, εξυπνάδα», συνέχισε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Όταν ρωτήθηκε για την Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Τη βλέπω τη Δανάη! Καμιά φορά η ματαιοδοξία του ανθρώπου τον οδηγεί σε λάθος βήματα και νομίζω ότι είναι πολύ fake όλο αυτό που βλέπω στην Ιωάννα Μαλέσκου. Έχεις μια προσωπικότητα που λάμπει, δεν χρειάζεται όμως όλα τα είναι τέλεια. Τα δόντια τα τέλεια, τα μάτια τα τέλεια, τα ζυγωματικά τα τέλεια».

«Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν για μένα έκπληξη. Το έμαθε πολύ καλά το παιχνίδι της τηλεόρασης… Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι κορυφή. Ο Νίκος Κοκλώνης είναι πανέξυπνος, πανούργος και είναι γεννημένος για αυτό που κάνει», εξήγησε μεταξύ άλλων.

Τέλος, η Ντέσσυ Κουβελογιάννη αποκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά δύναμη στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε γιατί έχει συνδέσει με την πρώτη της εγκυμοσύνη την Κατερίνα Καραβάτου, την Μαρία Ηλιάκη και τον Νίκο Μουτσινά!

Διαβάστε επίσης:

Μανώλης Λιδάκης: «Δεν πάσχω από λευχαιμία» – Η οργισμένη ανάρτηση

MasterChef: Η ουκρανή νικήτρια της εκπομπής και πρόσφυγας πλέον, λέει «Φάτε μπορς, σώστε την Ουκρανία!»

Αρετή Κετιμέ: Τραγουδάω σε ταβέρνες και είμαι πολύ καλά με αυτό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:38