search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:28
MENU CLOSE

Formula 1: Πήρε εξιτήριο ο Μικ Σουμάχερ (Video)

27.03.2022 12:02
sumi_junior

To ατύχημα του Μικ Σουμάχερ σόκαρε τους πάντες στα επίσημα δοκιμαστικά του στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, αλλά τελικά, όλα πήγαν καλά για αυτόν καθώς μετά από λίγες ώρες επέστρεψε στο ξενοδοχείο που μένει η αποστολή της Haas.

Ο Μικ Σουμάχερ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας.

O 23χρονος πιλότος της Haas έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε στις μπαριέρες, με τους υπεύθυνους του Grand Prix να σηκώνουν άμεσα κόκκινη σημαία.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που βρέθηκαν κοντά του αμέσως μετά το ατύχημα, ο Σουμάχερ είχε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε σε ιατρικό κέντρο.

Μάλιστα σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρθηκε στο ατύχημα και διαβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. «Γεια σε όλους. Ήθελα να πω πως είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης. Το αυτοκίνητο ήταν υπέροχο, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί», έγραψε ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ στο twitter.

Διαβάστε επίσης:

ΥΠΕΞ: Καλεί να γίνει σεβαστή η συμφωνία εκεχειρίας στο Ναγκόρνο Καραμπάχ (Photo)

Λάρισα: Άντρας κυκλοφορούσε γυμνός στο κέντρο της πόλης

Αγρίνιο: Συνελήφθη ο 17χρονος που μαχαίρωσε 29χρονο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:24