search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:13
MENU CLOSE

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Οι φίλοι του γιου μου δεν τον φέρνουν σε δύσκολη θέση γιατί ξέρει την αλήθεια» (Video)

27.03.2022 15:32
Σεργουλόπουλος: Δεν ξέρω πόσο περήφανος είναι ο Λιγνάδης για το συνήγορό του (Video) - Media

 Για την ορατότητα και την ποικιλομορφία στον εργασιακό χώρο – στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τρανς άτομα ακόμα και στη συμμετοχή τους στην εκπαίδευση μίλησε στην εκπομπή «Τι λες Τώρα» ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Μιλώντας για το δικό του coming out είπε: «Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο. Ήξερα για τι το κάνω, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι θα γινόταν μετά. Αλλά αυτό που πιστεύω και αισθάνομαι περήφανος είναι ότι έχει βοηθήσει άλλα άτομα για να κάνουν το δικό τους coming out».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε για άλλη μία φορά τις ελλείψεις στο σύμφωνο συμβίωσης όσον αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια: «Το δικό μου παιδί δεν έχει ίσα δικαιώματα, γιατί όταν θα βγει έξω από το σπίτι η οικογένεια αυτή είναι αόρατη. Εάν πάθω κάτι το παιδί μου δεν έχει καμία επιρροή. Αν πάθω κάτι εγώ το παιδί θα πάει στον αδερφό μου, εάν πάθει κάτι ο αδερφός μου θα πάει σε άλλο συγγενή ή σε ίδρυμα».

«Στις ερωτήσεις του γιου μου ανταποκρίνομαι με την αλήθεια. Δεν είναι κλεισμένος σε ένα κουτί και δεν βγαίνει έξω. Δεν έχει πρόβλημα με τα παιδιά και τους φίλους του. Όταν τον ρωτάνε “α, τι οικογένεια είναι αυτή;” τους εξηγεί και καταλαβαίνουν», απάντησε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μωραΐτης: «Δεν θέλω καμία σχέση με όσα εκφράζει ο Ρουβάς» (Video)

Σον Πεν: «Θα λιώσω τα βραβεία μου αν δε μιλήσει ο Ζελένσκι στην τελετή των Όσκαρ»

Βασίλης Καρράς: Νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:00