search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:24
MENU CLOSE

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Τετ α τετ στην Πορτογαλία με την πρόσφυγα από το Αφγανιστάν που πήρε υποτροφία για τη Βοστώνη

30.03.2022 20:13
sakellaropoulou- prosfigas98-new

Μια συνάντηση διαφορετική από τις επίσημες υποχρεώσεις της είχε κατά την επίσκεψή της στην Πορτογαλία η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κ. Σακελλαροπούλου μετά την επίσκεψή της στο Εθνικό Μουσείο Παλαιάς Τέχνης, συνάντησε οικογένειες προσφύγων στο Ισμαηλιτικό Κέντρο Λισαβώνας.

Ανάμεσά τους ήταν και η Arezu Kabuli, η μικρή πρόσφυγας από το Αφγανιστάν και μαθήτρια σε σχολείο της Λέσβου, η οποία έχει αποσπάσει υποτροφία για το Διεθνές Σχολείο της Βοστώνης.

Την μικρή μαθήτρια είχε υποδεχθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον κήπο του Μεγάρου μαζί με την οικογένειά της το περασμένο φθινόπωρο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την επίσημη επίσκεψή της στην Πορτογαλία, μετέβη στο Κοινοβούλιο, όπου την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής Augusto Santos Silva, ενώ ακολούθησαν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Πορτογαλίας.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Νέο άνοιγμα στην Κεντροαριστερά με… εκλογικό ανασχηματισμό;

Νέα Δημοκρατία: «Καμπανάκια» γαλάζιων προς το Μέγαρο Μαξίμου για μείωση φόρων

Σαϊντού Καμαρά: Συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 15:24