search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:59
MENU CLOSE

Πάτρα: «Πολύ υψηλά επίπεδα τροπονίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας» (video)

30.03.2022 10:12
meth_new

Αυξημένα επίπεδα τροπονίνης φαίνεται πως εντοπίστηκαν στον οργανισμό του τρίτου παιδιού στην Πάτρα, της 9χρονης Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Πληροφορίες της εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρουν πως τα αποτελέσματα θα δείχνουν «παθολογικά και μόνο αίτια για την 9χρονη Τζωρτζίνα», ενώ σε ό,τι αφορά στην τελική Ιατροδικαστική Έκθεση της άτυπης Επιτροπής Ιατροδικαστών «πολύ δύσκολα θα καταλήξει σε κάτι ανατρεπτικό» για τους λόγους θανάτου της Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με πηγή της ίδια εφημερίδας από τον χώρο της Υγείας, η οικογένεια της Τζωρτζίνας, μόλις προχθές ζήτησε και πήρε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών τον ιατρικό φάκελο του κοριτσιού.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα αναφέρει μια ακόμα πληροφορία, από το ακαδημαϊκό περιβάλλον, όπου αποκαλύπτεται ότι οι τοξικολογικές θα «δείχνουν» ως εύρημα έναν δείκτη της καρδιάς. Μάλιστα, το δημοσίευμα παρουσιάζει ένα επιπλέον στοιχείο του ιατρικού φακέλου της μικρής, χωρίς να ερμηνεύει επιστημονικά την αξία του, αλλά και να μην το ταυτίζει με την έρευνα που διενεργείται.

Πρόκειται για την ένδειξη «τροπονίνη» – δείκτης της καρδιάς, που έπρεπε να ήταν έως 15 και εμφανίζεται στο… 418.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη έγινε γνωστό ότι μετά από ανάλυση 1.000 γονιδίων, δεν εντοπίστηκε κανένα γονιδιακό πρόβλημα στην οικογένεια, όπως μετέδωσε το Mega, ενώ το επίσημο πόρισμα από την εξέταση αναμένεται να βγει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Μαγνησία: Νεκρή 38χρονη – Κατέρρευσε μπροστά στο ΑΤΜ

Συντάξεις: Καθυστερήσεις στην καταβολή λόγω… ΕΛΤΑ – Ποιους αφορά

Κορωνοϊός – Σχολεία: Από σήμερα η διάθεση των 3 δωρεάν self test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:59