search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:26
MENU CLOSE

Μαυροειδάκος για Πάτρα: «Είναι το έγκλημα του αιώνα – Υπάρχει καταγγελία και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς» (Video)

31.03.2022 20:01
mavroeidakos_313_new

Για την αστυνομική έρευνα γύρω από την υπόθεση της Πάτρας μίλησε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

«Δυστυχώς είναι το έγκλημα του αιώνια» τόνισε στην εκπομπή Live Νews, ο κ. Μαυροειδάκος, αναφερόμενος στις εξελίξεις με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα και την άσκηση δίωξης για ανθρωποκτονία στη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κ. Μαυροειδάκος σημείωσε ότι αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, που άφησαν τις οικογένειές τους και βρέθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Πάτρα για να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

«Οι Έλληνες θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι που έχουμε τέτοια Αστυνομία» ανάφερε ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών, προσθέτοντας ότι «η δικογραφία που έχει πάει στον εισαγγελέα είναι αψεγάδιαστη».

«Λέει ακριβώς τι έχει συμβεί» όπως ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Πρόσθεσε δε, ότι θα γίνει ενδελεχής και αναλυτική έρευνα προκειμένου να αποδειχθεί αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας.

Αναφερόμενος δε, στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς στο σπίτι της οποίας έμενε η οικογένεια, ο κ. Μαυροειδάκος υπογράμμισε ότι «υπάρχει ανώνυμη καταγγελία και αν έχει γίνει κάτι η έρευνα των αστυνομικών θα το αποδείξει».

Για την αστυνομική προστασία στη Ρούλα Πισπιρίγκου και στο σπίτι της ο Στράτος Μαυροειδάκος ανέφερε: «Είμαστε αναγκασμένοι διότι δεν πρέπει να κάνουμε λαϊκά δικαστήρια, πρέπει να την προστατέψουμε από τη λαϊκή οργή και το σπίτι της και τους συγγενείς της. Για αυτό βλέπετε πάνοπλους συνάδελφούς μου, για την μην την πειράξουν ούτε ένα νύχι».

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είναι αδιανόητο, είναι φρικιαστικό, είναι απάνθρωπο»

Χατζηβασιλείου για Πισπιρίγκου: «Δεν σκοτώνεις από έρωτα, αλλά από βαριά ψυχική διαταραχή»

Πάτρα – Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 22:26