search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:22
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο σκαμνί σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (Video)

08.04.2022 07:38
babis anagnostopoulos new

Στο σκαμνί θα καθίσει σήμερα ο 34χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς  τον Μάιο του 2021 στα Γλυκά Νερά.

Κατηγορείται για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της θανάτωσης ζώου και τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίας στις αρχές και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση που αφορούν στο «θέατρο» που έπαιζε επί 37 ημέρες ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας ότι είχε γίνει εισβολή των ληστών στο σπίτι οι οποίοι σκότωσαν τη γυναίκα του.

Oι μάρτυρες

Στην ακροαματική διαδικασία έχουν κληθεί να καταθέσουν συνολικά 19 μάρτυρες ενώ και ο κατηγορούμενος αναμένεται να προτείνει στο δικαστήριο πέντε μάρτυρες υπεράσπισης, ανάμεσά τους έναν ιατροδικαστή και ένα ψυχίατρο, προκειμένου να καταδείξει ότι δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία.

Μεταξύ των μαρτύρων που έχουν κληθεί βρίσκεται και η σύμβουλος ψυχικής υγείας που παρακολουθούσε την 20χρονη Κάρολαϊν Κράουτς, Ελένη Μυλωνοπούλου όπως και η γειτόνισσα του ζευγαριού η οποία θα φωτίσει τι έγινε τη μοιραία νύχτα στην μονοκατοικία των Γλυκών Νερών, δύο φίλες της Κάρολαϊν αλλά και η ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή στην 20χρονη και εντόπισε το smart watch που έδωσε πολλές απαντήσεις για την υπόθεση. 

Διαβάστε επίσης

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Γιώργο Καραϊβάζ και η συμβουλή στον Πέτρο Κουσουλό

Ουκρανική πρεσβεία: Ρωσική προπαγάνδα ότι το τάγμα Αζόφ είναι ναζιστική παραστρατιωτική μονάδα

Τσιόδρας: «Xρειαζόμαστε καλύτερα εμβόλια – Xάνουμε την προστασία από μόλυνση όλο και περισσότερο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:22