search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:33
MENU CLOSE

Εκκίνηση για την συνδρομητική υπηρεσία ΑΝτ1+ την Τρίτη 12/4

11.04.2022 09:33
ant1_new

Το σημείο «μηδέν» αφήνει αύριο η streaming υπηρεσία ΑΝΤ1+ του ομίλου Αντέννα με κορυφαίας ποιότητας ελληνικό και διεθνές περιεχόμενο και προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους, όπως τονίζει ο διεθνής όμιλος ΜΜΕ.

Η συνδρομητική OTT υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη/προσβάσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο από την ιστοσελίδα antennaplus.gr. Και επειδή συνδρομητική πλατφόρμα σημαίνει, κυρίως, ψυχαγωγία, το ΑΝΤ1 Plus είναι ήδη εφοδιασμένο (αλλά και θα εμπλουτίζεται διαρκώς) από πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, ελληνικές ταινίες Α’προβολής, ξένες σειρές και ταινίες, προτάσεις για παιδιά, παραγωγές τεκμηρίωσης, συναυλίες σε απευθείας μετάδοση.

Προφανώς «πύλες εισόδου» στο ΑΝΤ1+ είναι όλες οι έξυπνες τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα και τάμπλετς (με λειτουργικό android & iOS) αλλά και ηλεκτρονικοί υπολογιστές (είτε οικιακοί, είτε λαπτοπ).

Υπάρχει δωρέαν δοκιμαστική περίοδος 14 ημέρων και κατόπιν για να συνεχίσει κάποιος να έχει πρόσβαση στο μενού της πλατφόρμας θα υπάρχει κατ’ αρχάς  προσφορά γνωριμίας στα 4,99 ευρώ μηνιαίως  για τους πρώτους τρεις μήνες ενώ στη συνέχεια η μηνιαία συνδρομή διαμορφώνεται στα 7,99 ευρώ.

Οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο σε ποιότητα HD, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς δέσμευση, ενώ θα μπορούν να συνδέσουν στο ΑΝΤ1+ έως πέντε συσκευές και να παρακολουθούν ταυτόχρονα από δύο εξ αυτών.

Στο μενού, όπως έχει ήδη δημοσιεύσει το topontiki.gr, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: η νέα- πολυναμενόμενη- σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη με τους Πάνο Νάτση, Γιώργο Γάλλο, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη.

Το επόμενο διάστημα και ως το τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα: η παραγωγή «Η γέφυρα» που εξελίσσεται παράλληλα σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, σε σενάριο Κώστα Γεραμπίνη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη, με τους Μαντώ Γιαννίκου, Burak Hakki, Πηνελόπη Τσιλίκα, Ακύλλα Καραζήση, Νίκο Ψαρρά κ.ά..

Επίσης, το «The friend» της Φωτεινής Αθερίδου, με τους Γιώργο Χρυσοστόμου, Κατερίνα Μαυρογιώργη, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Φιόνα Γεωργιάδη και πολλούς ακόμη.

Με συμφωνίες που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα ο όμιλος ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης κινηματογραφικών παραγωγών μεταξύ των οποίων είναι οι: «Ο Άνθρωπος του Θεού» με τον Άρη Σερβετάλη, «Ράφτης» με τους Δημήτρη Ήμελλο- Ταμίλα Κουλίεβα, «Σμύρνη μου Αγαπημένη» με τους Μιμή Ντενίση, Γιάννη Βογιατζή, Λεωνίδα Κακούρη, Μπουράκ Χακί, Χρήστο Στέργιογλου, «Μικρά Όμορφα Άλογα» με τους Δημήτρη Λάλο, Γιώτα Αργυροπουλου, Κατερίνα Διδασκάλου, Δημήτρη Καταλειφό.

Στο ANT1+, τονίζεται, ότι  θα είναι διαθέσιμες νέες κυκλοφορίες ελληνικών ταινιών αμέσως μετά την πρεμιέρα τους στις κινηματογραφικές αίθουσες. Επιπλέον, οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, όπως «Φτηνά τσιγάρα» και «Η αγάπη είναι ελέφαντας», αλλά και σε αγαπημένες κλασικές ελληνικές ταινίες, όπως οι «Η Αλίκη στο Ναυτικό» και «Τα Κόκκινα Φανάρια». 

Επίσης με τη δυνατότητα επιλογής της υπηρεσίας ΑΝΤ1+Lite, οι χρήστες της συνδρομητικής πλατφόρμας θα μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν για 30 ημέρες όλα τα νέα επεισόδια των σειρών και εκπομπών του ΑΝΤ1, ενώ οι ΑΝΤ1+ συνδρομητές θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση για πάντα σε όλα τα επεισόδια και την τεράστια ταινιοθήκη του ΑΝΤ1 με όλες τις αγαπημένες τους σειρές.

Στο μενού της πλατφόρμας θα υπάρχει και περιεχόμενο για παιδιά, κυρίως ταινίες των μεγάλων αμαερικανικών στούντιο μεταξύ των οποίων οι «Shrek», «Εγώ ο απαισιότατος 2» και «Morph», αλλά και  εκπαιδευτικές ταινίες και σειρές.

Το ΑΝΤ1+ υπόσχεται ατελείωτες ώρες μουσικής με τα πιο πρόσφατα μουσικά videoclip και ζωντανές συναυλίες από κορυφαίους καλλιτέχνες στο «Just Music», κλασικές ελληνικές κωμικές σειρές στο «ANT1 Comedy» και  δραματικές σειρές στο «ANT1 Drama».

«Καθώς η συνήθεια θέασης στην Ελλάδα στρέφεται προς τις υπηρεσίες streaming, το κοινό απολαμβάνει την ελευθερία να παρακολουθεί, όπου και όποτε εκείνο επιλέξει, το αγαπημένο του περιεχόμενο. Ως ένας καινοτόμος πολυεθνικός οργανισμός που κατέχει ηγετική θέση και τεχνογνωσία, ο Όμιλος Antenna διέκρινε από νωρίς τη μεταβολή αυτή στις τηλεοπτικές συνήθειες των Ελλήνων και λανσάρει το ΑΝΤ1+ με σκοπό να προσφέρει μια σύγχρονη υπηρεσία streaming με κορυφαίας ποιότητας περιεχόμενο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το ΑΝΤ1+ είναι εδώ για να προσφέρει αυτή τη μοναδική εμπειρία θέασης σε όλα τα μέλη της ελληνικής οικογένειας», δήλωσε ο Μπέρτ Χάμπετς, CEO του Ομίλου Antenna.

Διαβάστε επίσης:

Eμπλουτίζεται το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ

Γιώργος Καραϊβάζ: Τρισάγιο στη μνήμη του, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του (Photos | Video)

Τηλεθέαση: Καθήλωσε το «Φως στο Τούνελ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:31