search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:39
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: Η δίκη ξεκινά, η αγωνία για Αστέρη και Αργυρώ κορυφώνεται (Video)

12.04.2022 12:15
SASMOS-ASTERIS-NEW

Συγκλονιστικό θα είναι το νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Alpha o «Σασμός» με τη δίκη του Αστέρη να ξεκινά και την αγωνία για όλους να κορυφώνεται.

Όλοι φοβούνται το τι θα φέρει η επόμενη ημέρα. Ο Αστέρης και η Αργυρώ, όμως, περνούν το τελευταίο βράδυ τρέμοντας τη συνάντησή τους…

Στο μεταξύ ο Καραπάνος λαμβάνει στη φυλακή την οριστική απάντηση του Γεράσιμου στην απόπειρα να τον δωροδοκήσει, ενώ εκείνος αρχίζει μια καινούρια έρευνα. Αυτή τη φορά… για τη Στέλλα.

Η δίκη ξεκινά. Η οικογένεια Βρουλάκη σε αναβρασμό και αγωνία. Ο δικηγόρος της οικογένειας Βρουλάκη καταφέρνει μια σειρά από χτυπήματα, φέροντας την υπερασπιστική γραμμή της Στέλλας σε αδιέξοδο.

Από την άλλη, ο Μαθιός και η Καλλιόπη ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα, τη στιγμή που η Βασιλική ψάχνει τρόπο να κρατήσει τη μυστική υπόσχεσή της στον Αστέρη.

Θα φτάσει το γράμμα του Αστέρη στα χέρια της Αργυρώς;

Διαβάστε επίσης:

«Σέρρες»: Η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με dna αρχαίας τραγωδίας (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα ομολογεί πως κοιμήθηκε με τον Νικηφόρο

Στις εγκαταστάσεις του Mega το MyRadio

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:38