search
ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 20:28
MENU CLOSE

Κατερίνα Καινούργιου: Η ενόχλησή της με τους συναδέλφους της στον αέρα της εκπομπής (Video)

13.04.2022 14:07
katerina-kainoyrgioy_new

Την ενόχλησή της στον αέρα της εκπομπής εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη τόσο στο κοντρόλ όσο και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Αφορμή αποτέλεσε μια επισήμανση που έγινε στην παρουσιάστρια αναφορικά με το πού προβλήθηκε ένα συγκεκριμένο απόσπασμα από την υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά.

«Παρακολούθησα χθες, αν δεν κάνω λάθος, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA… Δεν θυμάμαι που ήταν, αν κάνω λάθος το μέσο ή το κανάλι με συγχωρείτε. Του είχε κάνει εντύπωση, είπε, ότι όταν μπήκαν στο γραφείο του αυτοί οι δυο γονείς, και συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μόνο ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτούσε για την κατάσταση της Τζωρτζίνας. Η Ρούλα ρωτούσε για “τα παιδάκια αυτά”, όπως λέει, τι είχαν» είπε η παρουσιάστρια με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Εμείς το παίξαμε αυτό από την κατάθεση του εντατικολόγου».

Η επισήμανση αυτή σε συνδυασμό με κάτι που άκουσε στο ακουστικό της ήταν αρκετά ώστε η Κατερίνα Καινούργιου να δείξει ευθώς ότι δυσανασχετεί τόσο με το κοντρόλ όσο και με τη συνάδελφό της.

«Εντάξει, παιδιά, το είδα και αλλού! Μπορεί να το παίξαμε και εμείς. Αυτό το συγκεκριμένο δεν το παίξαμε, αλλά το είδα και αλλού. Ρε παιδιά, μην με γειώνετε όλη την ώρα! Σας παρακαλώ! Όλη την ώρα με αμφισβητείτε, όλη την ώρα και πάνω και εδώ. Έλα βρε Χρύσλα μου, κάν’ το εσύ» ανέφερε μεταξύ άλλων, εμφανώς εκνευρισμένη.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ καταθέτει στη δίκη του Αστέρη

ΕΡΤ προς ΕΣΗΕΑ για υπόθεση Πατσούκα: Δεν υπήρχε πρόθεση παραπλάνησης- Είχε γίνει εσωτερική ενημέρωση (video)

Πορτοσάλτε για ακρίβεια: «Είναι ωραίο το συριζαϊκό δάκρυ, κάνει και λίγο θέατρο» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 20:28