search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:20
MENU CLOSE

Νέα κόντρα Πολάκη – Γιαννακοπούλου με εκατέρωθεν σκληρές εκφράσεις…μέσω Facebook!

15.04.2022 18:44
giannakopoulou-polakis65-new

Μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη με την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας καταφέρεται με σκληρές εκφράσεις και κατά της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ Νάντιας Γιαννακοπούλου με την βουλευτή του ΚΙΝΑΛ να σηκώνει το γάντι και να απαντάει.

Με αφορμή την ψήφο της κ. Γιαννακοπούλου υπέρ της άρσης της ασυλίας του, ο κ. Πολάκης σε ανάρτηση του, κατηγορεί την κ. Γιαννακοπούλου για υποταγή καταλήγοντας μάλιστα πως η ίδια και η κ. Αραμπατζή «λίγο υπομονή μέχρι το βράδυ απόψε ή αύριο το πρωί και θα έχεις βλαστημήσει και εσύ και η κυρία Αραμπατζη αυτήν την ψηφοφορία».

Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής σε ανάρτησή της μεταξύ άλλων τονίζει, «ο κ. Πολάκης δεν είναι ένας γραφικός που λέει και μια κουβέντα παραπάνω επειδή είναι αψύς Σφακιανός. Είναι πολιτικά επικίνδυνος. Η ρητορική, το ύφος,οι μέθοδοι του αποτελούν την έκφραση ενός υφέρποντος φασισμού. Μιας νοσηρής τοξικότητας που επηρεάζει το σύνολο της πολιτικής μας ζωής».

Διαβάστε επίσης:

«Ανακοινώθηκε» και ο Θεοδωρικάκος

Δυσφορία στην κυβέρνηση από τη στάση του ΚΙΝΑΛ για Πολάκη

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ο ανυπόμονος Παύλος Πολάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:19