search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:00
MENU CLOSE

3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα που χειροκροτήθηκε πιο πολύ απ’ όλα

17.04.2022 16:09
tsipras-synedrio-456-new

Με χειροκροτήματα, συνθήματα και επιδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στην τελευταία μέρα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, οι σύνεδροι και τα στελέχη του κόμματος.

Πολλές ήταν οι στιγμές μάλιστα που η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα διεκόπη από τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα. Εκεί που το χειροκρότημα ήταν έντονα ήταν η στιγμή που ο Πρόεδρος του κόμματος μίλησε για την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής τις «λίστες και τα χαρτάκια».

«Μη ψηφίσετε με τα χαρτάκια και τις λίστες που θα σας προτείνουν οι τάσεις και τα ρεύματα ιδεών. Προφανώς να λάβετε υπόψη τη συνάφεια των απόψεων των υποψηφίων αλλά να λάβετε υπόψη και την ικανότητά τους, το βιογραφικό τους, το κοινωνικό χώρο από τον οποίο προέρχονται, την ανιδιοτέλειά τους, την αξία που έχει να στελεχώσουν τη κεντρική μας επιτροπή. Σας καλώ όλους να κάνουμε μια επανάσταση όχι μόνο στο τρόπο εκλογής αλλά και στο τρόπο σκέψης. Να γίνουμε εμείς οι ίδιοι η αλλαγή που οραματιζόμαστε».

Το παραπάνω μήνυμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα είχε τα περισσότερα χειροκροτήματα μετά και τη νίκη της χθεσινής ψηφοφορίας για τις καταστατικές αλλαγές και την εκλογική Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από τα μέλη του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

3ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Παρόντες ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο ράπερ Μιθριδάτης

«Φουρτούνες» στη Σχέση Ανδρουλάκη – Κατρίνη

Θα μας τρελάνει…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:00