search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:54
MENU CLOSE

Κατερίνα Παναγοπούλου: Αποκάλυψε τι κάνει στα διαλείμματα του δελτίου ειδήσεων (Video)

18.04.2022 08:57
katerina-panagopoyloy-new

Ένα στιγμιότυπο από τα διαλείμματα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA θέλησε να μοιραστεί η Κατερίνα Παναγοπούλου με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η δημοσιογράφος ανήρτησε, συγκεκριμένα, ένα βίντεο όπου αποκαλύπτει τι κάνει η ίδια εκτός αέρα λίγο πριν την αποφώνηση του δελτίου.

«Όσα συμβαίνουν backstage πριν την αποφώνηση… με System Of A Down – γιατί είμαστε το πιο ροκ δελτίο! Μια νότα άκουσαν και αμέσως κατάλαβαν» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του αποσπάσματος που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Θα είμαστε ξανά μαζί στο κεντρικό δελτίο του MEGA την Κυριακή του Πάσχα διότι έχουμε δεύτερο γύρο γαλλικών εκλογών! Καλή Ανάσταση, να περάσετε υπέροχα, να κοιμάστε κάθε βράδυ με το πιο πλατύ χαμόγελο και.. ψυχραιμία! Life is a waterfall We’re one in the river and one again after the fall» συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

«Όλα Γκουντ»: «Πλακώθηκαν» ξανά Κάκκαβα και Γραμμέλη (Video)

Νίκη Λυμπεράκη: «Συναντούσα στους διαδρόμους το Βασίλη Λαμπρόπουλο και τον ρωτούσα αν το έκανε η μητέρα» (Video)

Τηλεθέαση: Survivor o ΣΚΑΙ στην prime time του Σαββάτου – Ποιοι έκαναν μονοψήφια νούμερα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:53