search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:49
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η καταγγελία άγνωστης που «στοχοποιεί» τον Μάνο Δασκαλάκη

18.04.2022 17:38
daskalakis54-new

Στο «κάδρο» των ερευνών επιχειρεί να βάλει τον πατέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, Μάνο Δασκαλάκη, ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε από γυναίκα σε τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, άγνωστη που παρουσιάστηκε ως η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, τηλεφώνησε στις 25 Μαρτίου στην εκπομπή Τ- Live και προσπάθησε να βάλει στο στόχαστρο τον ερευνών τον πατέρα των παιδιών.

Πρόκειται για το δεύτερο τηλεφώνημα που έγινε στην εκπομπή μέσα στον προηγούμενο μήνα, όπου η ομιλήτρια με την αλλοιωμένη φωνή υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα της νέας του κοπέλας και ζητά από τους δημοσιογράφους να διασταυρώσουν όλες τις πληροφορίες, καθώς φοβάται για την τύχη της κόρης της με τον Μάνο.

Όπως εξήγησε η γυναίκα που παρουσιάζεται ως μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, η κόρη της γνώρισε τον Μάνο στη δουλειά τα περασμένα Χριστούγεννα. Κατήγγειλε ότι πλέον δεν μπορεί να δει το παιδί της, γιατί δεν την αφήνει ο Μάνος να έχει επαφές μαζί της. «Η κόρη μου ξέρει για την υπόθεση, γνωρίζει τι έχει γίνει με τα παιδιά, και δεν την αφήνει για να μην δίνει πληροφορίες» είπε κλαίγοντας.
Συνέχισε λέγοντας πως φοβάται για την κόρη της, μήπως πάθει τίποτα και δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της.

Η «άγνωστη φωνή» επέμεινε ότι όλο αυτό το διάστημα ο Μάνος φιλοξενείται από την νέα του κοπέλα στην Αθήνα -πράγμα το οποίο γνώριζε η Ρούλα Πισπιρίγκου– διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του ότι βρίσκεται στην Πάτρα. Σε αυτό το σημείο όμως η δημοσιογράφος, πρόσθεσε ότι ο Μάνος έλεγε πως πηγαινοερχόταν μεταξύ Αθήνας-Πάτρας.

Ξεσπώντας σε λυγμούς, η καταγγέλλουσα ζητούσε επίμονα από τους δημοσιογράφους να διασταυρώσουν τις πληροφορίες για την υπόθεση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Μάνος εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών με κάποιον τρόπο.

Πριν κλείσει το τηλέφωνο, είπε στη δημοσιογράφο να περιμένει ξανά τηλεφώνημά της για να δώσει περισσότερες πληροφορίες που θα στοχοποιήσουν ακόμη περισσότερο τόσο τον Μάνο όσο και την κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ωστόσο, σε αυτό το τηλεφώνημα η φωνή είναι διαφορετική απ’ ότι στο πρώτο, δημιουργώντας αμφιβολίες για την αξιοπιστία όσων καταγγέλλει.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες, χαμηλές θερμοκρασίες – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα

Κατερινόπουλος: Κωδικοποιημένο μήνυμα του Μάνου με τη Ρούλα – Η εκτίμησή του για νέες συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για φωτογραφίες μοντέλων που φαίνεται να κατέληξαν σε ιστοσελίδες γνωριμιών


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:48